Bnguuu_102 2. Hatim Cüz @Bnguuu_102 Cüz @Bnguuu_102 Cüz @asenat-63 14.cüz @PurpleRose (diğer hatimde bu cüz iki kere okunmuştu) 16.cüz @Burnosunn_annesi 24.cüz @tazeannesese
Bnguuu_102 Civcivimmbenim Edoss123 Hanımlar okudunuz mu okuduysanız kaçar tane okudunuz hatimle onlar da bağışlansın unutmayalım 🌼🌼
Rabiamina Bnguuu_102 canim ben lohusayım. İleriki okumalarda müsait olursam katılacağım inşallah 😊 Allah kabul etsin hatminizi
Bnguuu_102 Ozlemdemir ilk hatim bitti şimdi ikincisi olacak canım ikisinde de ekleriz mutlaka peygamber efendimiz sav. Ashabı sahabeler evliyalar allah dostları başta olmak üzere tüm ölmüşlerimize bağışlarız inşallah
Ozlemdemir Bnguuu_102 o zaman şöyle yapalım ¾/⅚/⅞ bunlar yeni hatimde benim olsun. Abim vefat etti 6 ay önce ismini zikrederek eklerseniz çok mutlu olurum
Mucize2025 @Bnguuu_102 Cüzü okudum canım. Hatimin Duasını yapmadım . Herkes bitirince olmazsa duasını sen yaparsın. Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🌹🌼💐 yeni bir cüz alabilirim
Bnguuu_102 Mucize2025 Allâh kabul etsin canım çok dua isteyenler var olmadı ben yaparım daha iyi olucak 🥰
tazeannesese Kızlar bir şey soracağım. Benim başka bir hatimim War sadce kendim okuyorum. Okuduğum bir cüz hem kendi hatmime hem burdaki hatime bir olur mu
Bnguuu_102 tazeannesese bir hatim /cüz birden fazla kişiye bağışlanabilir ama dediğin gibi olur mu bilmiyorum bilen biri bizi de aydınlatırsa çok güzel olur