Burnosunn_annesi bengu_10 canımsın Allah razı olsun kuzum benim iltihap var ya kuzum ancak kortizonla geçer ama gebelik var diye doktora gitmeye çekiniyorum gözlükle ancak net görüyorum🥺
Bnguuu_102 Srnis bitti zaten canım artık son 1 cüz kaldı duasını da buradan bir arkadaş yapacak inşallah belli yapacak kişi 🌸
Bnguuu_102 asenat-63 tamam canım bu hatim bitti dün bakalım duası yapılacak yenisine başlayacağız ben 1 okudum 2 yi okuyorum şu anda 3 senin olsun o zaman bitirince yenisini veririm 🥰
Bnguuu_102 Ebru_xy slnalknt Meryemgibi Burnosunn_annesi 55selin_ Rabiamina Fi557 Tugceozturkk tazeannesese Civcivimmbenim Seymanurkurt Mlikecn Kubra0021 PurpleRose Mucize2025 Eda42_ Srnis Hanımlar Allâh hepimizin okuduklarını hatimlerini kabul etsin inşallah tüm cüzler bitti bitirmeyenler bir an önce bitirmeye çalışsın duası yapılacak bu hafta tekrardan Allâh kabul etsin şimdi 2. Hatme başlamak istiyorum katılmak isterseniz bilginiz olsun 🥰🌹🌹
Eda42_ Bnguuu_102 Canım adet oldum yeni bitti yarın okurum inşallah yenisi için de sonra bakayım inşallah okurum
Rabiamina Bnguuu_102 canim ben lohusayım. İleriki okumalarda müsait olursam katılacağım inşallah 😊 Allah kabul etsin hatminizi
Srnis Bnguuu_102 29. Cüzü yarın bitirmiş olucam duası ne zaman olacak herkes ayrımı yapıyor duasını nasıl olacak
Bnguuu_102 2. Hatim Cüz @Bnguuu_102 Cüz @Bnguuu_102 Cüz @asenat-63 14.cüz @PurpleRose (diğer hatimde bu cüz iki kere okunmuştu)
Srnis Bnguuu_102 29. Cüz bitti bilginiz olsun allah kabul etsin insallah hepsini teşekkürler vesileniz için duasını yaptığınızda bilgilendirirseniz cok sevinirim:)
55selin_ Bnguuu_102 canım.ben bı türlü okuyamadım ya hamilelik haberi aldım çok zor geçiriyorum benim.yerime başkasına verebilirsin birde dua edebilir misin bana 🙏
tazeannesese 22-23 okudum bitti yazmayı unutmuşum. Rabbim kabul etsin inşaallah. 24. Cüzü okuyordum onu bana yazar mısın 2. Hatim için