Bnguuu_102 tazeannesese bir hatim /cüz birden fazla kişiye bağışlanabilir ama dediğin gibi olur mu bilmiyorum bilen biri bizi de aydınlatırsa çok güzel olur
tazeannesese Bnguuu_102 yok bagislanabilir onda sıkıntı yok. Şunu demek istedim mesela kendi hatmimde 5. Cüzü okudum burdaki hatimdende 5. Cüzü aldım bir defa okudum sadece 5. Cüzü hem kendi hatmim için hem burdaki hatim için geçerli olur mu yoksa 5. Cüzü iki defa mi okumaliyim hem kendi hatmim için hem burdaki için
Bnguuu_102 Mucize2025 Allâh kabul etsin canım çok dua isteyenler var olmadı ben yaparım daha iyi olucak 🥰
Bnguuu_102 2. Hatim Cüz @Bnguuu_102 Cüz @Bnguuu_102 Cüz @asenat-63 4.cüz @Ozlemdemir 5.cüz @Ozlemdemir 6.cüz @Ozlemdemir 7.cüz @Ozlemdemir 8.cüz @Ozlemdemir 9.cüz @Ozlemdemir 10.cüz @Mucize2025 14.cüz @PurpleRose (diğer hatimde bu cüz iki kere okunmuştu)
06Pembemavi80 tazeannesese kendi hatiminiz ayrı olduğu için onu kendi hatiminiz için okunam izngerekli .yoksa cüz eksik kalır 1 tam hatim olmamış olur . Buradaki yapılan hatim olanda sadece 1 cüz okumuş oluyorsunuz ✨ ayrı olan birsey
Bnguuu_102 2. Hatim 1.Cüz @Bnguuu_102 2.Cüz @Bnguuu_102 3.Cüz @asenat-63 4.cüz @Ozlemdemir 5.cüz @Ozlemdemir 6.cüz @Ozlemdemir 7.cüz @Ozlemdemir 8.cüz @Ozlemdemir 9.cüz @Ozlemdemir 10.cüz @Mucize2025 14.cüz @PurpleRose (diğer hatimde bu cüz iki kere okunmuştu) 16.cüz @Burnosunn_annesi
Srnis Bnguuu_102 29. Cüzü yarın bitirmiş olucam duası ne zaman olacak herkes ayrımı yapıyor duasını nasıl olacak
Srnis Bnguuu_102 kolay normal doğum yapabilmeyi evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alabilmemizi gönlümüzdeki gibi hayırlı olmasını karşısına hayırlı insanlar çıkmasını ülkesine dinine faydalı olabilmesini eklerseniz sevinirim🌸
Srnis Bnguuu_102 29. Cüz bitti bilginiz olsun allah kabul etsin insallah hepsini teşekkürler vesileniz için duasını yaptığınızda bilgilendirirseniz cok sevinirim:)
Bnguuu_102 2. Hatim 1.Cüz @Bnguuu_102 2.Cüz @Bnguuu_102 3.Cüz @asenat-63 4.cüz @Ozlemdemir 5.cüz @Ozlemdemir 6.cüz @Ozlemdemir 7.cüz @Ozlemdemir 8.cüz @Ozlemdemir 10.cüz @Mucize2025 14.cüz @PurpleRose (diğer hatimde bu cüz iki kere okunmuştu) 16.cüz @Burnosunn_annesi
Mucize2025 Bnguuu_102 Hatim için 1-15. Cüze kadar daha önce okumuştum. 16. Cüz ve sonrasını arkadaşlara dağıtıp duasını yapabilir misin canım.