secilertu Akdasd 20 kilo aldım canım son 3 haftada aldığım kiloya engel olamadım maalesef bebek de 3600 görünüyor Pazartesi günü suni sancı verilecek o zamana kadar ne olur bilmiyorum
Aysnrplt Akdasd Aynı ben ana mirası diyorum hep 😂 daha fazla ne kadar şişer bilmiyorum. Doğumdan sonra hemen pilates diyorum ama bebişle nasıl olur bilemem 😅
Ewrem58 Akdasd ah ah bnde senın gıbıydım tek badına yıkanamıyorsun bıle son zamanlar ama hıc dert etme hepsı gıdıcı🙏
Nursen21 Akdasd valla benim gibi olmakta hoş değil Bildiğin dümdüz ya Bebeğim erkek olduğu içinde hiç kalçadan kilo almadımda ikinciye kız olsun diyorum biraz bendede etkili olsun diyorum 😅
tazecikanneee Krasivyy korkma kız değişiyor bünyeden bünyeye bizimde kız 34+4üz ama 5-6 aylık bş göbüş dışında başka bisey yok ortada 😂😂😂
UykusuzAnne Akdasd Ne güzel işte ya bende de popo yok hamile kalınca çıkar dediler çıkmadı şimdi doğurunca çıkar diyorlar hiç umudum yok annem gibi yayvan popoya sahibim bence dua et kalça var diye. Doğum sonrası bi diyet ve spor ile toplarsın dağılanları 😄