Nursen21 Akdasd orası öyle tanıdıklarımın arasında öyle birkaç arkadaş vardı Birazda kiloları arttıkça biraz daha kötü duruyordu Haklısın yani inşallah verirsin tatlım 😘 Arkadaş duvara vuruyordu yandan yandan erisinler diye 😅
blackeagle Akdasd biz bence seksi grubuna giriyoruz bel ince kalça büyük🤣 şaka bir yana ben bi ara zumba yaptım ve bacaklardan kalçadan eser kalmadı ama zaman olmayacak doğumdan sonra tabi takmayın kafaya sağlikli olalimda bebeklerimiz ve biz :)
blackeagle Akdasd yok canım spor salonunda bayanlara özel dersler var orda hoca eşliğinde yaptım 25 kilo vermiştim 7 ayda
Akdasd blackeagle baya iyiymiş bizim görev yerinde yok merkezde değiliz evde bakıp yaparım bende napim :)
UykusuzAnne Krasivyy Yalan valla benim de kız ama kalça aynı duruyor dümdüz😄😄😄 yani yapısal bişey cinsiyet ile alakalı değil o anlamda yalan dedim😄😄
Krasivyy UykusuzAnne hee 😂😂 bnm kız arkadaşımda kıza hamile iki kanka lopez gibi geziyoruz 😂😂 ama çok taktım bacaklarımda duba gibi oldu 😫
UykusuzAnne Krasivyy Sizin yapısal demek ki işte normalde de vardır kalçanız falan biraz da kilo aldıysanız iyice çıkmıştır muhtemelen keşke benim de çıksaydı 😊😍
Melissssa Akdasd ben de bayılırım büyük kalçaya önceden vücudum çok orantılıydı Bi ara psikolojik sorun yaşadım 55 kilodan 45 kiloya kadar düştüm sonra yine kilo aldım ama istediğim vücut yapıma dönemedim 😭 hamile kalınca kilo alırım bari biraz dedim ama her yerim aynı basket topu taşıyor gibiyim kucağımda Bi karnım şiş 😭😂😂😂
Krasivyy UykusuzAnne hiç iyi biley değil kıyafetleri baştan aşağı değişmem yetmezmiş gibi bide başka bi insan oldum 😂 kaç haftalıksın ben 20 den sonra aldım
UykusuzAnne Krasivyy 30 haftalığım 50 ile hamile kaldım su anda tam 58 olmuşum bugün geldik doktordan. Ama göbek dışında bişey yok bide memelerim büyüdü baya. Hala eski taytımı giyiyorum göbegıne ekleme yaptık bi tek 🙈
Krasivyy UykusuzAnne ben 56 yla kaldım 67 yim 🤦🏼♀️ 24+1 im altlarımın hiç biri olmadı iç çamaşırda dahil hepsini baştan aldım 😂
UykusuzAnne Krasivyy Aynen bak kilo alınca popoya da gitmiş 😍 olsun ya doğumdan sonra squat yaparsın şekil verirsin zaten baya gidiyormuş doğum ile beraber