Akdasd Hanımlar 20 haftalık hamileyim genetik olarak yapım anneme benzediğinden basen lerim kalın kalçam vardı göbek incecikti 50 55 kilo da olsam bacaklar kalındı yani anlayacagnz şimdi de göbek yok denecek kadar az olsa da bacaklarm kalçam baya irileşti napsam bilemedim doğum dan sonra zayıflasam gider mi Acep :) sarkcak bu sefer de ama oy oy napcam böyle :))
secilertu Akdasd ben 40.haftadayım aynı vücut tipi bende de mevcut 😔 göbeğimden sonra kilo almış yerlerim kalça ve basen.. üst bölgem hiç kilo almadı bakalım Doğumdan sonra neler olacak 🙄
Ewrem58 Akdasd benımde yapım srn gıbıydı kalcam ve bacaklarım kalındı 30 kıloya yakın almıstım bacagımda catlak oldu tek gıder gıder ne sarkma olur bede baska bırsey 😂🤙bebek senı spor yaptırıyor zatenn😂😂
Guneskiz05 Ayni sorun bendede var canım. Bekarken kollarim belim incecikti göbeğim yoktu. Ama basen ve kalca kendim bildigimden beri var evlendikten sonrada 15kilo aldım ve kollarim kalinlasti gobegim çıktı. Vahim durumdayim daha 6 haftalik hamileyim 40 haftnin sonunu dusunemiyorum 3 rakamlara cikarsam kendimi kötü hissederim 😑
Akdasd Ewrem58 öyle mi diyorsun ay inşallah eşime bakıyorum bazen adamın bacakları ince benim bi bacağım onun iki bacağı nerdeyse bacaklarına baktıkça ağlayasım geliyor
Akdasd Tlaytas yok anam yok karnım gören diyor hani hiç göbeğin yok ama gel gör bacakları kalçayı kalçadan ne giycegimi şaşırdım :(
Ewrem58 Akdasd ah ah bnde senın gıbıydım tek badına yıkanamıyorsun bıle son zamanlar ama hıc dert etme hepsı gıdıcı🙏
secilertu Akdasd 20 kilo aldım canım son 3 haftada aldığım kiloya engel olamadım maalesef bebek de 3600 görünüyor Pazartesi günü suni sancı verilecek o zamana kadar ne olur bilmiyorum
Akdasd Sila1245 yok erkek dedi doktor kaçtır ama gören hani derler ya dur bakım neyin olacak bakıyor kalça büyük göbek yok :) kız diyorlar yok diyorum erkek malum kalçayı görünce normal
Akdasd Nursen21 gerçekten mi ya ben doğurur dogurmaz inşallah bebekte ve bende sorun olmazsa spora başlarım diyorum ama :(
Sila1245 Akdasd ben 2 aylikken annem arkami izleyip duruyordu 🙄 kizin olcak kiçin buyumus die inanmiodum 4 aylikken belli oldu kizim olcak ve kalcalarim basenlerim bomba gibi kocaman 😑😑😑
Nursen21 Akdasd yapabilirsen neden sakıncalı olsun ki Bol bol suyunu içersin süt yapan ürünler yersin hatta daha da iyi olur bence Bende tam tersi hiç kalçalarım yok keşke biraz olsaydı diyorum çok düz 🤦🏻♀️
Nursemom Akdasd benimde kilo alınca basenlerime, kilo verince göğüslerimden giderdi 😐 şükür gebelikte 7kilo aldım gören hiç fark yok sadece göbişin var diyorlar 🙏inşallah böyle gider
Hazinem Akdasd tek kalınlaşsa yine iyi her yerim yırtık pırtık oldu 😩 Doğum sonrası düzelir inşallah güzelim vücudum kırmızı kırmızı oldu
Handebl Akdasd benim irileşmenin yanında bide selülit çıktı napcam diye düşünüyorum doğumdan sonra mecbur spor hareketleri öğrencem evde yapcam 😔
Krasivyy Akdasd kız mı sizinde 😌 bmmde kızım olcak kız çocuk kalçaya kilo aldırırmış gerçekten şuan basenlerimden korkuyorum bende 24 haftalığım napcaz bilmiyorum 🤦🏼♀️
tazecikanneee Krasivyy korkma kız değişiyor bünyeden bünyeye bizimde kız 34+4üz ama 5-6 aylık bş göbüş dışında başka bisey yok ortada 😂😂😂