-37- fndd plus yaptırdım 14kusur iki tüp kan alınıyor anne ve bebek dna ayristiriliyormus.bende çok araştırdım ya Fransa ya ya Amerika ya karar verecektim arada çok fark yok diye Amerika seçtim pişman da olmadım.9 gün içinde geldi sonuc.
-37- fndd Eurofins ve genoks aynı cihazı kullanıyor aslında hemen hemen hepsi aynı cihazı kullanıyor.ama araştırdığım kadarıyla kullanılan teknik önemliymiş ve panorama teknik bakimindan farklı çalışıyormuş.ama iki firmada iyi dediğim gibi ben de iki firmada karar vermeyi düşündüm Türkiye de düşünmedim ikisinden de onu tercih ettim
Eebasar -37- -37- panoramada mı yaptırıp 10 gün içinde sonuç geldi? Ben 11 inde verdim hala bekliyorum. Sonuç geldiğini nasıl öğrendiniz?
fndd -37- eurofins anlatmasına göre aynı teknik çalışıyolarlar ama panorama kabul etmiyor hayır biz herkesten farklı çalışıyoruz diyo
SM5534 fndd Evet anlatırken herseyi anlatarak överek anlatıyorlar ben oranın eski bölge müdürüyle tesadüfen konuşmuştum evet iyiler ama çoğu firmada iyidir dedi adam.Siz kafanızı karıştırmayın iki firma arasında karar verin bizde sizin gibi en iyi firma diye direk panoramaya yaptırmıştık ama olmayınca 3. Defa paramı istemiştim
-37- fndd cihazları da tekniklerinde farkl,ama içine hangisi siniyorsa ona yaptır.ikiside iyi firma,arada fiyat farkı da yok oyle
SM5534 fndd malesef öyle ama basınıza öyle bir durum gelirse kesinlikle hakkınızı arayın hemşire gönderiyoruz falan diyorlar hizmet verdik açısından sizde dersinizki öyle bişey olursa eğer hemşireyi göndermek sizin çalışma sisteminiz biz istemedik.İnş tek seferde olurda uğraşmazsınız
fndd -37- Hatta panorama 14 bine indi diğerinden daha uygun oldu şu an ama eşim eurofins doktor önerdi o daha iyidir diyo🤷🏻♀️
Cybermom fndd biz de panorama ve eurofins arasında kalmıştık ama etrafımdakiler hep panoramaya yaptırmıştı doktoruma da sordum o da panaromayı önerdi panoramaya yaptırdım
Alya-veanne Cybermom ben 11. Haftada panorama plus Amerika’ya gideni yaptırmıştım anne kanındaki bebeğin dna oranı( fetal fraction) %9.3 olarak yazıyordu . 11. Haftada doktorum yaptırdı ama haftası az gibi geldi bana sizinde bu haftalarsa mı yaptırdınız ? :)
SM5534 fndd ben sadece coraspirin kullanıyorum kan almadan 48 saat öncesinde içmedim ona rağmen veri yetersiz sonucu geldi şans yani
Cybermom fndd bana 2 hafta demişlerdi, 1 haftada geldi sonuç. Bir hafta sonra ben aramıştım geldi mi diye yok daha gelmez dediler ardından yarım saat geçmeden kalbiniz çok temizmiş şok oldum sonuçlarınız gelmiş diye mesaj attılar :)
SM5534 fndd tekrardan yaptırmadım canım direk detaylı ultrasyona girdim çok şükür detaylı ultrasyonda bir sıkıntı çıkmadı herşey normal göründü bende artık çok bunaldığım için başka bişey yaptırmadım suan 33+3 deyim inş şubatda doğum olacak 🙏
Eyluleyluleylul fndd panorama natera iki kez yaptırdım ilki doğru çıktı ikinci de doğrudur umarım. Dotkorum tavsiye etti sonuçlarının güvenilirliği İçin