SM5534 fndd malesef öyle ama basınıza öyle bir durum gelirse kesinlikle hakkınızı arayın hemşire gönderiyoruz falan diyorlar hizmet verdik açısından sizde dersinizki öyle bişey olursa eğer hemşireyi göndermek sizin çalışma sisteminiz biz istemedik.İnş tek seferde olurda uğraşmazsınız
Cybermom fndd biz de panorama ve eurofins arasında kalmıştık ama etrafımdakiler hep panoramaya yaptırmıştı doktoruma da sordum o da panaromayı önerdi panoramaya yaptırdım
Alya-veanne Cybermom ben 11. Haftada panorama plus Amerika’ya gideni yaptırmıştım anne kanındaki bebeğin dna oranı( fetal fraction) %9.3 olarak yazıyordu . 11. Haftada doktorum yaptırdı ama haftası az gibi geldi bana sizinde bu haftalarsa mı yaptırdınız ? :)
SM5534 fndd ben sadece coraspirin kullanıyorum kan almadan 48 saat öncesinde içmedim ona rağmen veri yetersiz sonucu geldi şans yani
Cybermom fndd bana 2 hafta demişlerdi, 1 haftada geldi sonuç. Bir hafta sonra ben aramıştım geldi mi diye yok daha gelmez dediler ardından yarım saat geçmeden kalbiniz çok temizmiş şok oldum sonuçlarınız gelmiş diye mesaj attılar :)
SM5534 fndd tekrardan yaptırmadım canım direk detaylı ultrasyona girdim çok şükür detaylı ultrasyonda bir sıkıntı çıkmadı herşey normal göründü bende artık çok bunaldığım için başka bişey yaptırmadım suan 33+3 deyim inş şubatda doğum olacak 🙏
Eyluleyluleylul fndd panorama natera iki kez yaptırdım ilki doğru çıktı ikinci de doğrudur umarım. Dotkorum tavsiye etti sonuçlarının güvenilirliği İçin
Zeynep2525 Eyluleyluleylul bana da doktorum genoksu önermişti oraya yaptırdım bir sorun çıkmadı. Anladığım kadarıyla pozitif verdikleri sonuçlarda sıkıntı oluyor. Şimdi pişman oldun keşke araştırıp yapsaydım diye
Eyluleyluleylul Zeynep2525 yok yok içinizi ferah tutun oransal olarak çok düşük ihtimaller bunlar ben zamanında olumsuz bir süreç geçirdiğim için duyduğumu söylemeden geçemedim sadece.
cylnmy veritas’a yaptırmıştım amerikaya gidene kadar kan bozulur diye korktum. Veritastan cok memnun kaldım. bir haftada sonuclandı. öneririm.
fndd Eyluleyluleylul Eurofins’e verdim doktorum onu önerdi ikiside iyi ama burda hiç yanılma payı görmedim kendiminkinide oraya yollamıştım dedi güvendim