Zeliha66 Lucky yavrularımızla ilgilenelim yeter zaten dogumdan sonrada yanımızda birileri olacak😂kendimi teselli ediyorum galiba
Lucky Zeliha66 valla kayınvalidemle annem bakıyor dönüşümlü bebegin kırkı cknca gidicekler kesin sudan cıkmiş balığa dönücem 😅
Yalinn8 Lucky demek basasagi daha zor tabi daha yasamadigim icin bilmiyorum, cunki benimki de yan duruyor ara ara derimi yirticak gibi oluyor, giderek zorlasiyor desenee😓
UykusuzAnne Lucky Çok iyi anlıyorum kuzum aynısını yaşıyorum çünkü valla Allah yardımcımız olsun bide ben sabah uyanınca çok kötü oluyorum idrar torbası dolmuş oluyor tuvalete sürünerek gidiyorum çatıya baskı yaptığı için acıdan yürüyemiyorum
Lucky UykusuzAnne ben gece lavabo için 4 kere falan uyandgm için sabaha birikmiş olmuyor uykular da haram artık
UykusuzAnne Lucky 10 dakikada 1 birikiyor zaten ya senin öyle olmuyo mu 10 dakika sonra gidiyorum sanki hiç yapmamışım gibi şaldır şaldır🤣 çok su içiyorum ondan herhalde
UykusuzAnne Lucky Ay sen baya içiyormuşsun bende kendimi çok içiyor sanıyorum 2 buçuk 3 lt falan içiyorum ben bazen çok tuzlu yersem 4 lt bulur 🤣
Lucky UykusuzAnne ya su içmeyi yataktan kalkmaya bahane yaptm kendme sanırım kalkp kalkıp içiorm bu sefer vücut da istemeye başladı 😅
Edaceho suletnc hamileligimin basından beri düşük erken doğum riskim var öğrendiğim günden beri yatıyorum çok şükür 34 haftalik olduk yat diyorsa yat gerçekten çok faydası oluyor bol su ic ben progestan ve pruloton depot kullandım allah yardımcın olsun
Zeliha66 Esmerannee1080 haftaniz cok güzel ama. Bende de yumuşama var yatıyorum 16haftadir. 33+2olduk çok şükür 1 2haftayi daha atlatirim insallah
UykusuzAnne Lucky Benim koca bi şişe baş ucumda 🤣 bitince eşim doldurup getiriyor sağ olsun.. Bu arada en son ne zaman gittin doktora ? Ne dedi Son durum için. Ben yarın gideceğim
Lucky UykusuzAnne valla en son gecen ptesi gittim 37 mm cıktı bebek yan duruyordu çok bir problemimiz yoktu ama simdi baş asagı döndü gene hissedebiliyorum çatı agrısından ve sol tarafa toplanması cok rahatsz ediyor korkuyorum😞
UykusuzAnne Lucky 37 çok iyi çıkmış ama doğum pozisyonu alınca hissetmeye devam ediyosan yandık desene doğuma kadar hiç geçmeyecek o acı 😔
Sesame Bnmde 26 haftada 32 mm çıkmıştı ölçümüm baskı hissediyorum diye muayne etmişti 3 aydan itibaren pilates ve yürüyüş yapıyodum doktorum sakın sürekli yatma sporuna ve gündelik hayatına devam sadeve daha fazla dinlenmeye vakit ayır demişti fitil kullanmıştım hiç yatmadım37+3 te hiç bişey anlamadan normal doğumla geldi oğlum 🙃şimdi tekrar hamileyim 9 haftalık🤲 korkmayın hiç doktorunuz ne diyosa dinleyin strese girmeyin daha çok etkilenir yavrularınız🤗☺️☺️
Lucky Sesame ya ne güzel yazmışsınız valla hangi doktoru dinlicegimizi şaşmış vaziyetteyiz sizin o haftalarda çıkan ölçümünüze cogu doktor sürekli istirahat öneriyor🤷♀️ Daha sonraları kaç cıktı peki sizin doğuma kadar hep 32 miydi?