Lucky Sesame ya ne güzel yazmışsınız valla hangi doktoru dinlicegimizi şaşmış vaziyetteyiz sizin o haftalarda çıkan ölçümünüze cogu doktor sürekli istirahat öneriyor🤷♀️ Daha sonraları kaç cıktı peki sizin doğuma kadar hep 32 miydi?
Sesame Bi daha bakmadı sıkıntımın kalmadığını söyleyince zaten tehlikeli haftaları geçtiğimizi kendimi strese sokmamamı söyledi bnm hamileliğim önceki düşüklerim nedeniyle zaten riskli olduğu için en fazla 38 i görürsün demişti baya tecrübeli doktormuş tipini bile söylemişti bana ultrasonda söylediği gibi bi oğlum oldu😂
Sesame Amin cnm inşallah sağ salim alırsınız yavrularınızı kucağınıza doya doya koklarsınız bol bol koklayın o ilk kokuları sonra kalmıyo😂😂naciZane tavsiyem yani😁
UykusuzAnne Lucky 37 çok iyi çıkmış ama doğum pozisyonu alınca hissetmeye devam ediyosan yandık desene doğuma kadar hiç geçmeyecek o acı 😔
Lucky UykusuzAnne doktor dikkat etmeye devam dedi ztn canım doğum pozisyonunu alınca daha çok baskı oluyor gene kısalmıştır kesin 🤷♀️ Doktordan haberlerini bekliyorum 😘
Lucky Edaceho sana da çok geçmiş olsun canım çok şükür bu haftalara gelmişsin . Kaç ölçülüyordu sizin ?
Edaceho Lucky kanım benim ki hep 30 du 25 in altı çok riskliydi sürekli yatis ve ilaçlarla sabir tuttuk benim bundan onca 25 haftalik bi doğumum oldu onun için sana tavsiyem yat lutfen