Zeliha66 Lucky ben geçen hafta sordum doktoruma çok normal vücudun kendini doguma hazırlıyor dedi 33+2yiz bizde. Eğer sık sık oluyosa dedigim gibi o zamn doktora gitmelisin
Lucky Zeliha66 vallahi herşeyi dert etmekten deli çıkıcam artık hayırlısıyla zamanında bir doğursak amin 🙏🏻
Rima Mende de 26 heftelikdi ayın 3 ü hekime gedende dedi uşaq aşağıdadı uzan ayaqlarını hündür ele infeksiyada vardı müalice götürdüm onada evel uşaq aşagıda terpenirdi indi şükür yuxarıdad göbek etrafındadı arada aşağıda olur ama yene deirler normaldı uşaqa nece rahatdı ele olur içerde 27 28 hefteye kimide uşaq yuxarı çıxır deyirler
Osmansaime Rima ne gUzel yazmışsınız okurken tebessum ettim ŞİVE harika Azerbaycan konusanlara bayiliyom. Aynilarini banada dediler . Herşey normal dedi . 26. Hafta da benimde riskim vardı başı assadaymis . Hafif lekelenmem oldu . 28 haftalikken kontrolde bebegin başı yukarıya çıkmış herhangi bi risk yok dedi dikkat edeceksiniz diyolar
suletnc UykusuzAnne aynen doktorum da öyle dedi azalırsa bebeği tutmak için rahim ağzına dikiş falan atabiliriz dedi
suletnc Ftmskry hiç bilmiyorum canım doktoruna git bence ben bebeği kasıklarım orda hissediyorum merdiven falan çıkarken çocuğu yukarı itiyormusm gibi hissediyordum
tugbamehmetbaki suletnc Benim şu anda yok ama normalde Öyküm kötü olduğu için Doktorum 26 haftada ciğer geliştirici yaptırdı
Zeliha66 Lucky ayy insallah canim benim ama haftalarımız iyi gün gün riskimiz azalıyo çok şükür 34olduk mu allahın izniyle gerisi gelir. Ben bugün saglikocagina ilac yazdirmaya gittim bide 10gündür hic yürümuyodum az yürüyüm dedim bacaklarım kendinden geçti yürümeyi unutmuşlar😁
Lucky Zeliha66 ay hiç sorma ya doğumdan sonra bu hantallıkla nasıl bakıcam cocuguma onu düşünüorm bir de haftalardır elime bir çöp bile almadım 😅
Zeliha66 Lucky ay valla aynı şeyi bende düşünüyorum 16haftadır yatıyorum bide alıstım bu duruma. Çok zor gelir galiba bi iş yapmak😂
Yalinn8 Lucky 32 yiz aynisinin sağ versiyonunu yasiyorum, sağ daha şiş, toplanirken sagda toplaniyor, kafa hep sag ustte, henuz donmedi zaten, sola yatarsam ancak sola toplaniyorr😉
Lucky Yalinn8 benim yan duruyordu baş aşağı döndü soldaki totosu hissedebiliyorum yanken rahattım az daha dursa öle iyiydi 😅
Lucky Zeliha66 inan ben başından beri yatıyorum bitiğim allah yardmcmz olsn utanmasam su bardagmı bile tutmucam artk 😅
UykusuzAnne Lucky biz pozisyon değiştirince o da değiştiriyor artık yeri daraldığı için pozisyon değiştirirken önce toplanıyor kuzum panik yapma bende de oluyor.. Evet ya o çatı acısından ben de bezdim 😢😢
Lucky UykusuzAnne iki haftadır biraz geçmişti yan dönmüştü bebegm gene baş aşağı döndü hemen belli etti kendni yatakta dönmek ve ayaga kalkmak ancak bu kadar acı verebilir 🙁
Zeliha66 Lucky yavrularımızla ilgilenelim yeter zaten dogumdan sonrada yanımızda birileri olacak😂kendimi teselli ediyorum galiba
UykusuzAnne Lucky Çok iyi anlıyorum kuzum aynısını yaşıyorum çünkü valla Allah yardımcımız olsun bide ben sabah uyanınca çok kötü oluyorum idrar torbası dolmuş oluyor tuvalete sürünerek gidiyorum çatıya baskı yaptığı için acıdan yürüyemiyorum
Yalinn8 Lucky demek basasagi daha zor tabi daha yasamadigim icin bilmiyorum, cunki benimki de yan duruyor ara ara derimi yirticak gibi oluyor, giderek zorlasiyor desenee😓