aysecam yavaş yavaş toparlan kendini yormadan.. Ben iki üç gün içinde taşınıdigim için de çok yoruldum. Ama sen yavaşça toplanirsan benim kadar olmaz herhalde..
aysecam ben taşındım evden eve taşıma tut hiç sıkıntı yaşamıyorsun canım eşyayı evin içine attıktan sonra yavaş yavaş yerleşirsin ben 19. Haftamdı sanırım taşındığımda ufak yorgunluk illaki oluyor ama taşınmak istiyorsan illaki yardım eden eşin dostum oluyor emin ol🙂💝
    aysecam ben tasiniyorum hatta suan evim tadilatta tamamen bastan yapiyoruz herseyini.. duvarlar yerler vs.. boya badana falan. Ama benim avantajim kayinvalidem yakin onlarla yasiyoruz suan😁 zorlugu var tabiki ama yeni duzen yeni ev ve bebis iyi gelecektir ❤️❤️ Sende tasinacaksan Allah kolaylik versin..
      Buse1907 Allah razı olsun canım benimm 🙏🏻 Kordon bağı koptu diyince çok korktum sağ salim almıştır kucağına inşallah 🙏🏻
        Ozlemsvr benimkide mecbur artık evimde doğal gaz yok soba desen tütüyor rüzgardan burada çok rüzgar var 3 ayın bitmesini bekliyorum bende
        aysecam benm kuzenim 7 aylıkken taşındı.. herşeyi nerdeyse eşi yaptı bu sadece tabak bardakları kutuya koydu oturdugu yerden yaptı herşeyi... taşınacakları evide temizlikçi tutup temizlettiler
          Handebl bakalım inşallah kolay gelir şu an gözümde dağ gibi olsada 😂🙏🏻
            cilm Ay bende eşime yaptırayım en iyisi 😂
            • cilm bunu yanıtladı.
              aysecam inşallah Allah herşeyin kolaylığını veriyor canım inanki çok şükür 🤲🏻💝
                aysecam sen elbet dikkat et ama yinede Rabbim ne yazdıysa o olur

Bir de iyi hocaya gittin mi hani düşüğünde olmuş sübyan vardir belki sende muska yazılıyor ona canim
                  NekwaSultan Yok gitmedim canım benim kan pıhtılaşması varmış iğne kullanıyorum şu an Rabbim inşallah herkesin evladını sağ salim kucağına almayı nasip eder 🙏🏻
                    aysecam en iyisi canm hiç yorma kendini işten gelince girişsin işlere😂
                      aysecam Son ayıydı bildiğim kadarıyla birşey olmadı canım. Sen dikkatli ol bir şekilde olur gider.