aysecam ben taşıdım da kimsede yoktu çok kötü oldum hem de 2 veya 2.5 ayliktim. Çok rahatsızlanmıştım taşındıktan sonra.
    Papatyapapatya sağol canım daha önce bi düşüğüm var bunda dikkat etmem lazım o yüzden 3 ayın dolmasını bekliyorum inşallah 🙏🏻
    NekwaSultan başlycam canım dediğim gibi 1 2 ay beklemem gerek lekeleme falanda oldu doktor bol bol dinlen dedi işte o yüzdende taşınmaktan korkuyorum biraz
      Ozlemsvr Ya 😔 benimkinde de kimse olmayacak büyük bi ihtimal napıcam bilmiyorum
        En azından ilk üç ayın geçtikten sonra taşın. Halsizligin mide bulantin gider en azından. Ben mecbur taşınmıştım.
          aysecam Allah kolaylık versin canım. Herkesin durumu farklı tabi. Ama yine de çok geçe bırakma, daha riskli oluyor çünkü. 5 ayı bitirmeden taşın derim. Ablamın arkadaşı perde asmış son aylarında kordon bağı kopmuş. Yükseklere falan uzanmamaya çalış, ağır kaldırmamaya dikkat et. Dinlene dinlene yap işlerini, asla zorlama yavaş yavaşta yerleşilir. Sağlığınızdan önemli değil, hiçbir şey. Rabbim, yardımcın olsun canım. Sağ sağlim atlatırsın inş.
            aysecam yavaş yavaş toparlan kendini yormadan.. Ben iki üç gün içinde taşınıdigim için de çok yoruldum. Ama sen yavaşça toplanirsan benim kadar olmaz herhalde..
            aysecam ben taşındım evden eve taşıma tut hiç sıkıntı yaşamıyorsun canım eşyayı evin içine attıktan sonra yavaş yavaş yerleşirsin ben 19. Haftamdı sanırım taşındığımda ufak yorgunluk illaki oluyor ama taşınmak istiyorsan illaki yardım eden eşin dostum oluyor emin ol🙂💝
              aysecam ben tasiniyorum hatta suan evim tadilatta tamamen bastan yapiyoruz herseyini.. duvarlar yerler vs.. boya badana falan. Ama benim avantajim kayinvalidem yakin onlarla yasiyoruz suan😁 zorlugu var tabiki ama yeni duzen yeni ev ve bebis iyi gelecektir ❤️❤️ Sende tasinacaksan Allah kolaylik versin..
                Buse1907 Allah razı olsun canım benimm 🙏🏻 Kordon bağı koptu diyince çok korktum sağ salim almıştır kucağına inşallah 🙏🏻
                  Ozlemsvr benimkide mecbur artık evimde doğal gaz yok soba desen tütüyor rüzgardan burada çok rüzgar var 3 ayın bitmesini bekliyorum bende
                  aysecam benm kuzenim 7 aylıkken taşındı.. herşeyi nerdeyse eşi yaptı bu sadece tabak bardakları kutuya koydu oturdugu yerden yaptı herşeyi... taşınacakları evide temizlikçi tutup temizlettiler
                    Handebl bakalım inşallah kolay gelir şu an gözümde dağ gibi olsada 😂🙏🏻
                      cilm Ay bende eşime yaptırayım en iyisi 😂
                      • cilm bunu yanıtladı.
                        aysecam inşallah Allah herşeyin kolaylığını veriyor canım inanki çok şükür 🤲🏻💝
                          aysecam sen elbet dikkat et ama yinede Rabbim ne yazdıysa o olur

Bir de iyi hocaya gittin mi hani düşüğünde olmuş sübyan vardir belki sende muska yazılıyor ona canim
                            NekwaSultan Yok gitmedim canım benim kan pıhtılaşması varmış iğne kullanıyorum şu an Rabbim inşallah herkesin evladını sağ salim kucağına almayı nasip eder 🙏🏻