Elifimsib [silindi] daha 17. Haftadayım ama Progestanı kullanırken bile canım acıyor valla bi de böyle bunları görünce normal doğuramam diye düşünüyorum 😂 ama böyle bir şeyde eşinizden yardım istemek daha kolay olur gibi kendimiz yaparken daha çok kasılıyoruz sanırım 🫠
Bluebey Banada kagitta vermis doktorum 35 te baslancaklar diye ben makatla vajina arasina hindistan cevizi yagi suruyorum tam anlamadim valla yapamiyorumda gobegimden🤣
[silindi] Bluebey ben de zeytinyağıyla yapıyorum kuzum ama göbekten ziyade kendimi kasıyorum 🤣 bugün eşimden yardım alıcam artık napim
iremhzl [silindi] ben yapmadim henuz 36 bitiyot benimde, yapar miyim bilmiyorum cok ilginc geliyor ama fitilde gecen ay cok zorlanmistim sanki kapali gibiydi, karin buyudugu icin oldugunu dusunuyorum baskidan vs oyizden caniniz aciyor olabilir
[silindi] iremhzl kesisiz dikişsiz doğum yapanlar varmış bu masaj sayesinde canım 🫠 ben kendimi kasıyorum ondan da acıyor olabilir, bu akşam eşimden yardım alıcam bakalım
Bluebey [silindi] mantikli ben istemedim yardim henuz bakalim nasil olcak sanki anamlarin zamaninda perine masaji varmis yiter yaw😂😂
Rabiamina [silindi] canım ben duydum da nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyorum. 37 haftadayim doktor yap demedi bana 😅
[silindi] Rabiamina kuzum benim doktorum vajinal doğum istiyorsan yap dedi, bu masaj sayesinde kesi dikiş olmadan doğuranlar varmış 🥹
[silindi] Bluebey kız kesimiz dikişimiz olmaz belki öyle deme 🤣 ona kalsa anamların zamanında hiçbir şey yokmuş 🤣
Rabiamina [silindi] ben de biliyorum da masaj nasıl yapılıyor onu bilmiyorum 😅 araştırıp bakayım. Doktora yapayım mı diye sorsam çok saçma olur zaten esimin yanında böyle şeyleri söylemiyor 😅
Bluebey [silindi] evet anlamadim ki pilates yap yuruyus yap ahududu cayi ic corek otu yagi ic dolu bize tuttu🤣
[silindi] Rabiamina anlatmaya kalksam anlatamam da 🤣🤣 en iyisi araştır yap kuzum belki faydasını görürüz 🥹