Yasko-y Ben kontroller için gitmiştim, doktorlar pek olmuyor hep asistanlar oluyor ama Tayfun Vural var o kendisi bakıyordu. Ama ben özelde doğum yapacağım için sadece arada kontrole gittim
aysecelik8835 Vallahi ben Yaşam Bey’in hastasıydım. Gayet de memnundum bir çok arkadaşımı da yönlendirdim şu an onlar da onun takibinde doğum yapanlar da gayet memnun İzmir Şehir Hastanesi’nin şartları çok iyi bence tercih edebilirsiniz
E1danur aysecelik8835 ya dogum sırasında ebeler kotu davranıyomus ilgilenmiyomus doktor olmuyomus odaya erkek refakatcı almıyolarmış dogrumu bide odalar hep ıkı kişilikmı istedıgımızı secıp süslerebılırmıyız
gizzzy35 Anonim-C Yaaa niye sevmiyorlar acaba :)) Yani biraz sert biri aslında ama iyi bir doktor önemli olan da o zaten
Anonim-C gizzzy35 hiç bilmiyorumm ama yönlendirdiiim çoğu kişide bumu falan dediler bana🙈😂 bence gayet ilgili ve sevecen yani herkese farklı geliyor demekki amaan biz mutluysakk devam😁
E1danur Feykuz hangi doktor bide orası hakkında cok pis dogumd aılgılenmıyolar refakatcı almıyolar faşn yamzıslar sız neler yasadınız
Feykuz E1danur orda doktor seçimi yok ama ben 2023 yılında doğum yaptım gayet temizdi ve çok ilgililerdi bence o kişiye göre değişiyor şuan bile hala oraya gidiyorum ve gayet ilgililer