Dilaren Kızlar lütfen bu hastanede doğum yapanlar yapmayı düşünenler iyi kötü duyduğunuz memnun kalanlar varmı? Burda doğum yapmayı düşünüyorum merak ediyorum
gizzzy35 Dilaren Çiğli eğitim araştırma tavsiye ederim ben Doğum yapmadım orada ama yapanlar çok memnun. Ama takipli olduğum bir doktor var Deniz Uyumaz kesinlikle tavsiye ederim. Süper bir doktor
Bahar77777 Dilaren orda bebek kaçırma olayı yaşandı bilmiyorum bilginiz varmı bu konu hakkında ablam bebeğini kontrole götürdü şans eseri bir gün burdan 3 ay önce fln orda görmüş duymuş polisler fln gelmiş eğer imkanınız varsa kesinlikle çiğli eğitim araştırma hastanesine gidiniz.
Busracicekci Merhaba, Ya bende çok bilgisizim bu konuda ve kapıda yazan doktor yok hep asistanları oluyor. Tedirginim kontrol ve doğum konusunda
Busracicekci Bi arkadaşım çiğli eğitim araştırmayı önerdi. Uzak ama pazartesi oraya da gidip doktorla konuşacağım. Benimde kafam çok karışık
Anonim-C gizzzy35 çoğu insan sevmez amaa bende severim kendisini, 2 sene uğraştım çocuk için çok desteği var en son elden bişey gelmez mecbur infertiliteye sevk etti beni aşılama falan derken yine çiğli eğitimde 3.aşılamamla hamileyim şuan 5 haftalık :)
gizzzy35 Anonim-C Yaaa niye sevmiyorlar acaba :)) Yani biraz sert biri aslında ama iyi bir doktor önemli olan da o zaten
Feykuz Eğe üniversitesi Hastanesi’nde takipliyim ikinci gebeliğim ve ilkinide orada şu anki gebeliktete oraya gidiyorum çok memnunum bilginiz olsun
E1danur Feykuz hangi doktor bide orası hakkında cok pis dogumd aılgılenmıyolar refakatcı almıyolar faşn yamzıslar sız neler yasadınız
Yasko-y Ben kontroller için gitmiştim, doktorlar pek olmuyor hep asistanlar oluyor ama Tayfun Vural var o kendisi bakıyordu. Ama ben özelde doğum yapacağım için sadece arada kontrole gittim
aysecelik8835 Vallahi ben Yaşam Bey’in hastasıydım. Gayet de memnundum bir çok arkadaşımı da yönlendirdim şu an onlar da onun takibinde doğum yapanlar da gayet memnun İzmir Şehir Hastanesi’nin şartları çok iyi bence tercih edebilirsiniz
E1danur aysecelik8835 ya dogum sırasında ebeler kotu davranıyomus ilgilenmiyomus doktor olmuyomus odaya erkek refakatcı almıyolarmış dogrumu bide odalar hep ıkı kişilikmı istedıgımızı secıp süslerebılırmıyız