Poncikler Aybik- bizimki mecburi ama ocakta 2aylikken gittiğimde 15 Ocak demişti şimdi bebeğin kilosu düşük hareketinde fln azalma fln olursa erken alırız dedi sorun olmazsa bekleriz dedi her hafta kontrole gidiyordum nstye giriyorum net günümüz yok
Erkekannesiiiii 1159098263 bende 35 haftalıgim mide yanması koca gobegimden donemiyorum ve aşırı kusuyorum neden acaba siz yaşadınız mı
EsilaMiracAyazEren_Moms 1159098263 32+5 benimde ocak sonuna doğru doktorumuz doğumu bekliyoruz dedi. Hayırlısıyla inşallah. Bel ve kasık ağrısı dışında bi problemim şu anlık yok
SMB Secil1991 ah canım ya Senin çok daha fazladır mutlaka ama bende de çok oluyor Olumsuz hikayeler de duyunca okuyunca daha kötü oluyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor maalesef 🥺🥺🥺😣
Mutluluukkk_ 2 ocak, hem korku hem hüzün hem de mutluluk var içimde artık kendimi taşıyamıyorum yatakta bile dönemiyorum merdivenleri çıkmamak için hiç bir yere gitmiyorum zaten halsizlikten kafam kalkmıyor 😂
Poncikler 1159098263 bizde 35+4gunluguz uygulamaya göre 31 günümüz kaldı benimde hiç halim yok bzn çok zorlanıyorum
ykaya18 34+6 haftaya bizimde doğum tarihi belli olacak. Geceleri uyku yok, gündüzleri de akşama kadar uyuyorum. Modum ve enerjim çok düşük. 😮💨😮💨
Ardennnnn Hazır mısınız oğlak anaları 😅 inatlaşmalar kendi bildiklerini yapmalar dediğininiz tam tersi yapmalar 🥴 sağlıkla gelsin hepsi insAllah ilk cocgumdan tecrübe ettiklerim 😂😂😂 ikicisi kısmetse aslan olcak hangisi daha fena bilemedim bak şimdi 😅😅😅
gulcyln Ardennnnn şu an mesji görünce yıkıldım 🤣 ilk kızım aslan bu küçük hanım da oğlak olacak aslan tam olarak tarif ettiğiniz şekilde herşeyi ben bilirim her şeyi ben kendim yaparım oğlak daha sakin olur diye umuyordum 😅 nerde benim hunim ?
Secil1991 SMB benim de öyle sona yaklaştık ama dediğin gibi bir sürü kötü şeyler geliyor aklıma düşünmek istemiyorum da hep bi tedirginlik olunca heyecanım da kalmıyor
SMB Secil1991 olabildiği kadar dua edelim güzel düşünelim ve knsinize dikkat edelim rabbim güzel günler göstersin cümlemize amin 🤲🏼🤲🏼🌸
Aysuu58 38 haftalık olduk kız bebiş normal doğum 7 ocakta 🥰🌸migde yanması ve geçmek bilmeyen nefes darlığı ile mücadele ediyorum 🤦♀️🫢