Trabzon61- Gece yarısı 33+6 yız aynı sikayetler bendede var bitan önve zaman gecsede doğurup rahatlasak 🤭
Yaza34 Tospiiiiik 34+6 Son 1 haftadır bence o şekildeyim bikini bölgesine doğru ağrı var ve geceleri bacaklarımı açarken çok ağrım oluyor ilk hamileliğim korkuyorum normal mi bu aralar acaba 😣
smyye57 Yaza34 bende aynı ağrılar var hareket edemiyorum bebeğin başı baskı yapıyor galiba 36+3 deyiz
Tospiiiiik Yaza34 valla normaldir herhalde benim bebeğimin başı aşağıda 6 aydan beri ondan diye düşünüyorum 2 aydır çekiyorum aynı ağrıyı 🥹
Nev95 Civcivimmbenim yok sürekli var bende de sadece yemekten sonra vs değil maalesef sırtımın ağrısı da çok etkiliyor sanırım
Zehrftma Kızlar 34+1 haftalığım bende sizce egzersiz ve hurma yeme işine ne zaman başlasam bir an önce doğsun istiyorum herhalde yemeye başlasam etkisi bi kaç haftayı bulur değilmi ya çok yoruldum artık çok zor geçiyor
Firdevs_99 1159098263 1159098263 bende 39+2 çarşamba acil den giriş yaparak kontrol e gel dediler bakalım.ne olucak şuan bebegim baş aşağı normal doğum görüyordu ama ne olucak bakalım çok heyecanlıyım çok nadirde olsa yalanci sancim gelip gidiyor anlık ama belirsizlik olduğunda daha heyecan ve stres oluyormuş inanılmaz bel ağrım var yatarken dönerken kalkarken çok zor oluyor
TgceDfne iremarsln37 Benimde ilk kız şimdi oğlan geliyor canım 😊. İnşallah sağlıkla gelsinler güzel haberi de vermek nasip olsun buradan birbirimize 🤲🏻
Hilalgg AygunAygunn ayy aynı günlerimiz rabbim kurtarsın tez vakitte çok zorlanmaya başladım 🙄 sende zorlanıyormusun
Dimple7 1159098263 bugun 34+3 olduk, benim pek bi sikayetim yok cok sukur :) ama bebegimin karin cevresi 2 hafta geride… insallah 3e cikmaz. Normalde 28 ocakta 40 haftam doluyor ama su an her seyimiz muallak, hayirlisi
Mrymatls SMB benimde 35+6 kasık ağrım bazı günler çok ağrım oluyor ama bazen hiç hissetmiyorum seninde öyle mi?