Derya7753 1159098263 37+3 bugün dışardaydım tuvaletimi çok tuttum eve gelince wcye girdim peçetede ufak vbir kan vardı acaba nişan mı? Ağrım sancım falan da yok biraz kasıklarım ağrıyo ama şiddetli değil bebiş içerde kıpır kıpır şuan ne yapsam
mervedmrcn SMB evet öyle gerçekten ama mükemmel bi duygu Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹🥰♥️
12betul SMB Allahım halimizi kolaylaştırsın inşallah canım annelik zor vallahi geçmiş olsun ❤️ İnan 3 gündür depresyondayım çok şükür sıkıntım yok hamilelik zorluğu dışında ama kendimi psikolojik olarak iyi hissetmiyorum . Yorgun ve yetersiz
SMB 12betul amin aminnn Kesinlikle bu süreç hiç kolay değil Sonrası da mutlaka zordur ama burda canımızla ve endişeyle herşey karmakarışık bir durumda Bugün ben de sebze ayıklarken ağladım hüngür hüngür kimse yok yanımda bebegim sağlıklı doğsun diye ağladm kendi çektiğim ağrı umurumda değil bile 🥹
Mrv30 12betul Bende ozellikle aksamlari bir sıkınti,duygusallik cöküyor.Anlamiyorum.35+3 brnimde 37 de muayene edecek doktor catidan ona gore dogum brlli olacak geceye dair benimde cok sorunum oluyor.Rabbim yardimcimiz olsun
aslaninannesi7 1159098263 34 haftalık oldum oğluşumla 20 Ocaktan sonra kavuşacağız inşallah 🙏💙 Mide yanması, idrar problemi, alt bölgede sürekli bir baskı, bacak ağrıları, sürekli yorgunluk ve iştah artması ile tam gaz yola devam 😌
TgceDfne 1159098263 34+6 olduk bizde 17 Ocak da olacak doğumum nasip olursa bir oğluş geliyor 💙. Sürekli uykum var ve uyuyamıyorum artık hemen yoruluyorum gece gündüz wc den çıkamıyorum 🤭😂 birde kızım var 2 buçuk yaşında dinlenmeye pek vaktim olmuyor 🤷🏻♀️
SimSim02 Doktorlarınız sezaryen tarihlerinizi kaçıncı haftanıza verdi? Şuan tam 33.haftamdayım daha tarih konuşmadık net merak ediyorum🌸🩵
Nev95 farukbetul evet mecburi olarak sezaryen erkenden alınacak gebelik şekeri çıktı bende ve insülin kullanıyorum maalesef
betul57 34+3 de benim. Oğlum olacak nasipse ama sanki zaman durdu şikayetler arttı. Nasıl bitecek bilmiyorum😅
Cigdm725 1159098263 yatakta dönmek güç istiyor 🤣gün içinde karnıma ağrılar giriyor sabah ve akşam yalancı sanci sanirsam 37+0 haftaligim az kaldı ama ben kendimi taşıyamıyorum vücudum da görmediğim şeyler oluştu çatlaklar vajinal pişikler bacak arası pişik görmediğim kilolar oy oy😐🤣 bebegin haraketi kisitlandi artık eskisi gibi çok haraketi yok haraket ediyor dürtükleyince çatı dedikleri yer küt küt eder bazen yatakta dönerken
Arikkok Merhabalar nasipse 6 Ocak gün aldık kolaylıkla kavuşalım inşallah 35+4 ama önden gittiği 1 hafta 36 olarak hesaplıyor doktorum bakalım 😇
Asli98- Haftaya girdik doğuma çok az kaldı heyecanlı stresli bir bekleyiş aldı beni 10 ocak gözüküyor doğumum ve ilk bebitom bakalım neler bekliyor beni 😂
TgceDfne iremarsln37 Yaa merhaba görünce yazmak istedim bana da doktorum 17 ocak tarihini verdi aynı gün doğumumuz olacak nasip olursa 😍 sağlıkla gelsin bebişler bizde şuan 34+6 dayız.
Omusum 1159098263 36+2🥲 10 ocakta doğum olacak nasipse. Sırt bel bacak ağrısı mide yanması hepsi mevcut ama çok şükür yinede🥹
Secil1991 Merhaba Ocak anneleri sizlerde de heyecan korku endişe var mı? Acaba sağlıklı mı doğunca ağlayacak mı diye düşünmekten alamıyorum kendimi .
Civcivimmbenim Nev95 Aynıyız bende 36+4 üm benimde nefes darlığı çekiyorum Sizinki nasıl oluyor yemeklerden sonra mı oluyor Benim gün içinde hemen hemen her saat var nefes darlığım :/
Nev95 Civcivimmbenim yok sürekli var bende de sadece yemekten sonra vs değil maalesef sırtımın ağrısı da çok etkiliyor sanırım