33+6 kız sabırsızlıkla bekliyoruz🥰

iremarsln37 Benimde ilk kız şimdi oğlan geliyor canım 😊. İnşallah sağlıkla gelsinler güzel haberi de vermek nasip olsun buradan birbirimize 🤲🏻

1159098263 bugun 34+3 olduk, benim pek bi sikayetim yok cok sukur :) ama bebegimin karin cevresi 2 hafta geride… insallah 3e cikmaz. Normalde 28 ocakta 40 haftam doluyor ama su an her seyimiz muallak, hayirlisi

SMB benimde 35+6 kasık ağrım bazı günler çok ağrım oluyor ama bazen hiç hissetmiyorum seninde öyle mi?

• SMB bunu yanıtladı.

Bende 36. Haftamdayım galiba erken gelecek progestan kullanıyordum pazar günü bırakıyorum artık beklemeye başlıyoruz 13 Ocak beklenen doğum tarihi ama erken gelecek gibi

Yaza34 bende aynı ağrılar var hareket edemiyorum bebeğin başı baskı yapıyor galiba 36+3 deyiz

@1159098263 şuan itibari ile 35.haftaya girdik hayirlisi ile kızımı bekliyorum birde sağ saglim kucağıma alsaydım Dr supriz yapıp gelmezse 5 ocaktan sonra en geç 10 kadar olan bir gün seç dedi zorunlu sezeryan benimde Rabbim su gibi dogumlar nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏼

12betul
      Bende ozellikle aksamlari bir sıkınti,duygusallik cöküyor.Anlamiyorum.35+3 brnimde 37 de muayene edecek doktor catidan ona gore dogum brlli olacak geceye dair benimde cok sorunum oluyor.Rabbim yardimcimiz olsun

SMB evet öyle gerçekten ama mükemmel bi duygu Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹🥰♥️

• SMB bunu yanıtladı.

Mrv30 banada aynı şekilde uyuyamıyorum düşünmekten hem korkuyorum hem heyecan hem nasıl olacak hissi en ufak şeyde bile ağlıyorum

1159098263 bizde bugün 36 hafta olduk 1 aydır bacağımı kaldırırken dönerken çok canım yanıyordu bir kaç gündür iyice arttı sol kasığımla bacağımın arası acıyor ama berbat bir acı nasıl geçer bilen var mı?

35+5 inanılmaz kasık ağrım var heyecanla bekliyorum ikinci sezeryan olucak doktorum gün vermedi hala haftaya cuma yani 36+4 olunca verir inşallah

37 haftalık olduk bugün muayenemiz var bakalım neler olacak çatı nst falan doğum şekli zamanı belli olacak. Rabbim herkesi kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼🤲🏼