Nev95 bende öyleyim maalesef Allah şifa versin inşallah 🤲🏻
Kimlerin Doğumu Ocakta 🙋🏼♀️
33+6 kız sabırsızlıkla bekliyoruz🥰
iremarsln37 Benimde ilk kız şimdi oğlan geliyor canım 😊. İnşallah sağlıkla gelsinler güzel haberi de vermek nasip olsun buradan birbirimize 🤲🏻
1159098263 bugun 34+3 olduk, benim pek bi sikayetim yok cok sukur :) ama bebegimin karin cevresi 2 hafta geride… insallah 3e cikmaz. Normalde 28 ocakta 40 haftam doluyor ama su an her seyimiz muallak, hayirlisi
AygunAygunn
ben 37.1 9 ocak amma artık doğurmak istiyorum😂 bir hafta içinde gelir inşAllah🥲
TgceDfne ay inşallah bakalım hayırlısıyla gelsinler 🤲🤲🤲
Bende 36. Haftamdayım galiba erken gelecek progestan kullanıyordum pazar günü bırakıyorum artık beklemeye başlıyoruz 13 Ocak beklenen doğum tarihi ama erken gelecek gibi
- Haftadayız az kaldı bekliyoruz ☺️🥰
SimSim02 39+3 e verdi benimki devlet
@1159098263 şuan itibari ile 35.haftaya girdik hayirlisi ile kızımı bekliyorum birde sağ saglim kucağıma alsaydım Dr supriz yapıp gelmezse 5 ocaktan sonra en geç 10 kadar olan bir gün seç dedi zorunlu sezeryan benimde Rabbim su gibi dogumlar nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏼
SMB evet öyle gerçekten ama mükemmel bi duygu Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹🥰♥️
Mrv30 banada aynı şekilde uyuyamıyorum düşünmekten hem korkuyorum hem heyecan hem nasıl olacak hissi en ufak şeyde bile ağlıyorum
1159098263 bizde bugün 36 hafta olduk 1 aydır bacağımı kaldırırken dönerken çok canım yanıyordu bir kaç gündür iyice arttı sol kasığımla bacağımın arası acıyor ama berbat bir acı nasıl geçer bilen var mı?
35+5 inanılmaz kasık ağrım var heyecanla bekliyorum ikinci sezeryan olucak doktorum gün vermedi hala haftaya cuma yani 36+4 olunca verir inşallah
37 haftalık olduk bugün muayenemiz var bakalım neler olacak çatı nst falan doğum şekli zamanı belli olacak. Rabbim herkesi kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼🤲🏼