bebekk35 Nev95 aynı gün doğumumuz ve aynı semtomlar hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri ☺️ Nev95
SMB Secil1991 olabildiği kadar dua edelim güzel düşünelim ve knsinize dikkat edelim rabbim güzel günler göstersin cümlemize amin 🤲🏼🤲🏼🌸
gulcyln Ardennnnn şu an mesji görünce yıkıldım 🤣 ilk kızım aslan bu küçük hanım da oğlak olacak aslan tam olarak tarif ettiğiniz şekilde herşeyi ben bilirim her şeyi ben kendim yaparım oğlak daha sakin olur diye umuyordum 😅 nerde benim hunim ?
Ardennnnn gulcyln oglaginda aslandan aşağı kalır yanı yok valla ,😂 sadece herşeyi onlar bipmiyo o kadar 😂😂😂
gulcyln 38+1 2. kız bebiş ☺️ 1 Ocak sezeryan tarihimiz ♥️ bol bol gün saymali ne zaman gelecek diye dertlenmeli uykusuz dünya yutmuş gibi görünen bir anne olarak geçiyor günler 😂 kızım bile anne yakında paylayacaksin kardeşim ne zaman doğacak diyor 😂
Girlmom 1159098263 33+4 oğlum olacak 27 ocağa sezeryan günü aldık kasıklarım sırtım ağrıyor ayakta çok duramıyorum iyice şiştim artık her yerim ödem
Tospiiiiik Yaza34 valla normaldir herhalde benim bebeğimin başı aşağıda 6 aydan beri ondan diye düşünüyorum 2 aydır çekiyorum aynı ağrıyı 🥹
Rabia-T Bebek kanala genelde hangi haftalarda giriyor kızlar ? Ben 35 haftalık oldum ama kanalda değil. Sizde ne zaman girdi veya siz ne durumdasınız
Pinar06- HiravEmir biz seninle aynı gidiyoruz ☺️aynı zamanlarda doğum yapacağız galiba bebişin boy kg nasıl suanda 31+4 de gitmiştim 1700 gr demişti yarın tekrar gideceğim bakalım ne diyecek doktor ☺️
Roniderya Byzuldg benimde 36.4 en eon bebek tersti bu hafta konttrl var gün vereck sezaryan için dayanamiyorum yazdklrinzn hepsi bende var 2 gebeligm ilk geblgmde normaldi
Prmdkanneee Roniderya benim de 35+3 bebek hala ters 37+1 de kontrolüm var ama doktor bekleyebiliriz donebilir dedi, beklemeyi siz mi istemiyorsunuz peki