Nergiz_E ozlemburak 26 haftalığız biz 🥹 inşallah sizde memnun kalırsınız sadece renkli ultrason çıktısı vermedi renkli bakıyor herseyıyle mükemmel bi doktor ama fotoğrafları siyah beyaz verıyorlar bakalım sizde sorun yarın belki o gün problem vardır 😊 banada bilgi verirseniz sevinirim
ozlemburak Nergiz_E gittim bugun evet bende memnun kaldim kendisinden renkli bakti ama siyah beyaz verdi ekrandan cektik bizde ilgilendi baya sağolsun gercekten baya fark var🫠 Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insAllah sizede 🥰
Nergiz_E ozlemburak ozlemburak çok sevindim sizin adınıza da iyi mi bebiş 🥰 hepımız sağlıkla alalım kucağımıza ınsallah gerçekten doktor buldum diyebılecek bı doktor inşallah böyle devam eder🤲🏻
Nergiz_E Elifsn daha doğumla alakalı konuşmadık sadece erken doğumu tetıkleyen bir şey var mı dıye bakmıştı vajina ağrısı yaşıyorum diye sorun olmadığını herseyın yolunda olduğunu söyledi. Ama bu gidişimde onu öğrenicem hangisine daha yatkın olduğunu
Nergiz_E 616171_ haberim yok ama ayın 15 de gidicem fiyat bilgisi alıcam bende. Çünkü doğumumu burda yapmayı düşünmüyorum