Deniiizzz Mrvkaya benim kızlar ikiz asla isim bulamıyorum ya tek kız olsa daha kolaydı şimdi ikisine de aynı değer de isim koymam lazım bana da yardımcı olun.
Rojdag Serenkrglmz lidya ismini çok beğeniyorum ben de 32 haftalık gebeyim eşim bu isimle çok dalga geçerler diyo 😂
Serenkrglmz Hicrettt benim de kızımın adı Alina sağlıcakla alın kucağınıza tam isimlerini yansıtıyorlar ☺️
Nursahergun Umay kardeşimin kızının adı 💕 Bizim taraftan kız adları Eliz ada kuzenim Aysima, Mihri erva ,Serra Zümra , elvan
Kubraozkan1 Mrvkaya bende 35 haftalık hamileyim bu zamana kadar begenemiyordum hiç isim şimdi Arya koyucam çok hoşuma gitti anlamı asil,soylu karakteri de güçlü
Ebus54 Mrvkaya Kızımın adı Ece Zümra akıllı uslu bir kız. İsmin huyu da etkileyeceğini düşünüyorum. Bebekliği çok güzel geçti büyütürken hiç zorlanmadım çok şükür. İyikim o benim❣️ Küçük kızımın adı Ayşe Hifa biraz daha hızlı bir bebekliği oldu oda iyikim tabi❣️☺
Figen1-2 Mervedezz İsmiyle müsemma olsun inşallah. Bende aynı sizin gibi düşünüyorum. Çok naif duruyor ve ilk andan beri Sare dedik tek başına çok daha güzel. Saf temiz 🌺 sağlıkla gelsin minikler inşallah 💖
KumpirsMom Mrvkaya henüz cinsiyetimiz belli değil ama kız olurda Lila koyucam “liloş” diye seslenince çok tatlı duruyor 🥹♥️
Ar-ba 1srpl Anlamına baktınız mı bilmiyorum. Naçizane bilgilendirmek istedim. TDK’da anlamına bakarsanız eğer Türk mitolojisinde bir tanrıça adıymış Umay. Bence biraz daha düşünün. Ben olsam Allah’ın huzuruna bir tanrıça ismiyle çıkmak istemezdim. Allah’ın affetmeyeceği tek günah kendisine ortak koşulmasıdır. Kendisine ortak koşulan bir tanrıçanın adını evladınıza vermek ne kadar doğru sizce.