Figen1-2 Mervedezz ayyy Sare koyacak birisine daha rastlamak beni nasıl mutlu etti şu an 😻😻 ya o kadar yazıyorlar bi tane Sare diyen yok hep aynı isimler. Dönem dönem herkesin ismi aynı olacak . Biz hep Sare dedik ama kimse de de görmeyince bi canım sıkılmıştı acaba koymasak mı falan diye ama sevindim valla şu an burada denk gelmemiştim 🤭🤭
Mervedezz Figen1-2 bana çok asil geliyor böyle hülyalı bir isim . Yazı falan yazdırınca da çok hoş oldu . Sare Fidan olcak nasipse. Benim içime çok sindi. İnci sare masal sare olsun diyenler oldu ama ben sadece sare densin istiyorum
Zypfhm Mrvkaya bende kararsisim ama sonunda karar verdik. Zümra ismini koyduk. Efnan ahsen. de hoşuma gidiyordu
Figen1-2 Mervedezz İsmiyle müsemma olsun inşallah. Bende aynı sizin gibi düşünüyorum. Çok naif duruyor ve ilk andan beri Sare dedik tek başına çok daha güzel. Saf temiz 🌺 sağlıkla gelsin minikler inşallah 💖
Pelinbb Hep Derin istemiştim son an vazgeçtim anlamı ağır ve karamsar olmasın diye.. Parla, Işıl, Güneş, Pırıl, Lina, Bade, Ceylin, Melodi, Manolya en beğendiklerim. Bizim ki kız olursa İnci olacak inş :)
Gizem-1009 Mrvkaya Mira Aden Asel Elvin Meva Rojbin Yağmur Rabia Ada Duğa Alara Nehir Irmak Bizde çok düşündük baya zor isim seçmek ya sonunda Elvin mira ya karar verdik
Hicrettt Mrvkaya bizde çok kararsız kalmıştık sonra Alina ‘nın anlamına bakınca ona karar verdik göbek adı ise tamamen güzel anlamlı ve dini bir isim bakıyoruz 🤭
Serenkrglmz Hicrettt benim de kızımın adı Alina sağlıcakla alın kucağınıza tam isimlerini yansıtıyorlar ☺️
Hanifesenlq Mrvkaya ilk kızım masal 31 haftalık hamileyim yine kızım olucak Allah izin verirse bu sefer Asya koymayı düşünüyoruz 😍😊