Eceunverkanra Mrvkaya Merhaba, bizim de kizimiz olacak inşallah benim listemde sadece 4 isim var diger isimleri bir turlu begenemiyorum onlar da Ayliz,Aylin,İpek,Elay. En cok icimize sinen İpek ama henuz zamanimiz var bakiyoruz hala 🥰
-KbrElms18- Ecemakkuzu hiç onu duymamıştım. Ablam kızına koydu bu ismi Mina dağında açan çiçek, cennet kapısında bekleyen melek anlamını beğenerek koymuştu oda. Bunu bildiğini sanmıyorum.
Ecemakkuzu -KbrElms18- Şira Mercan isimli isim analiz uzmanının takip edebilirsiniz bende orada duydum çokta beğenerek takip ediyorum inst.bakabilirsşniz.
Edsn Turuncukadin merhaba 2 anlamı var birincisi aydınlık,ışık anlamı🌸 diğeri ise uzun boyunlu güzel kadın demek 💕
Rojdag Serenkrglmz lidya ismini çok beğeniyorum ben de 32 haftalık gebeyim eşim bu isimle çok dalga geçerler diyo 😂
Serenkrglmz Rojdag valla dalga geçme olayı her isimde olur 😀 bizce lidya merak uyandırıcı bi isim büyüdüğünde bi ortama girdiğinde herkes tanımak isteyecek ismi yüzünden hatta ben veronika çok istiyorum ama eşim zorlanır diye izin vermiyor 😀 klasik lina parla defne güneşler 6 yıl sonra bi sınıfta toplanacaklar hepsi aynı isim😀