Bebekocum Mrvkaya Benim kızımın adı Efnan cennette güzel gözlü kız demek anlamı . Ama ayla veya asya da çok hoşuma giden isimler
Kardelen_nur Mrvkaya Kızım olacak ismi Ravza Nur inşallah. Ravza cennet bahçesi demek ve peygamber efendimizin kabrinden bahsederken de Ravza deniliyor. Sümeyye de çok güzel bir isim. İlk şehit olan kadın sahabe
Enesvezeynebinannesi Mrvkaya ben Zeynep ismini çok severim.yeni isimlerle pek aram yok açıkçası 🤗 Zeynep Erva olsun dedik sonra ben Mihra ismini duydum çok hoşuma gitti.Zeynep Mihra olsun dedim ama eşimle oğlum illede Zeynep Erva diyorlar.Bakalım kim kazanacak 🥰
Bnguuu_102 Mrvkaya Rengin: renkli Asude :üzüntü ve sıkıntıdan uzak Hande : gülüş mutluluk Hanne : hz meryemin annesinin adı Elişeva :hz harunun karısı Esma : güzel, en güzel isimler Bala : şeyh edebalinin kızı Ummu imara : svaaşlardaki cesaretiyle tanınan kadın sahabi Meva : sevilen , sığınacak yer , cennetül meva =şehitlerin gireceği cennet Güldane : gül tanesi
Kubra0606 Bnguuu_102 geçenlerde bi kadın kızına elişeva ismini koymuş ve bayağı bir linçlenmişti. Söylenişi çok zor bence çocuğa zulüm olmasın sonunda
Zehra_arsln Mrvkaya bende karar veremedim kız ismi için iki isim düşünüyorum Melek erva Meva nur Bu ikili isim arasinda kaldım
BirAnneecik Mrvkaya İlk kızımın adı Aymelek ikinci kızım olacak henüz bende karar veremedim aymira aklıma yatıyor gibi ama çok zor bu isim konusu 🤷🏻♀️
UmmiEbrar Bhgdf kesinlikle ebrar yapma kızım 3 yaşında hala çekiyorum kimi ebrar diye duydumsada öyle biz ettik siz etmeyin :))
Anonim0527 Hüma, Eslem, Ahsen, Amine, Defne, İnci, Meyra, Bade bugünde rüyamda meysa ismini duydum görümcem koy diyordu hayır olsun😂😂😂