Kubra0606 Bnguuu_102 geçenlerde bi kadın kızına elişeva ismini koymuş ve bayağı bir linçlenmişti. Söylenişi çok zor bence çocuğa zulüm olmasın sonunda
Bnguuu_102 Kubra0606 aslında söylenişi zor değil elişşeva diye birleştirirnce zor geliyor eliş eva diye söykemeyi deneyin gayet kolay hem doğru söylenişi de o şekilde ben zuhn isimleri seviyorum tsbi herkesin kendi tercihi
Hamidenur Mrvkaya kizim olursa Hande Asel düşünüyorum benim düşündüğüm zamanlarda Asel ismi hiç yoktu ama içimde kalsin istemiyorum kizim olursa koyacam inşallah ❤️
Bnguuu_102 Hamidenur handenin anlamk çok güzel ve hande isimli çocuklar gençler çık güzel güler yüzlü güleç oluyor ismiyle yaşasjn inşallah☺
Mlksde Mrvkaya Bende 32 haftalık hamileyim Zümra ve Aysima arasında kaldık ikisinden biri olucak insAllah anlamları çok güzel ismin çocuk üzerinde etkisi oluyor çünkü
Sena-cy00 Biz kızımıza Ahsen ismini koyduk, hem Kur’an da en güzel anlamında hem de eşimin adı AHmet benim adım SENa birleştirince AHSEN oluyor.. 🌸
edagll elifmerale Tek başına çok güzel benceee Bende almila istiyordum eşim beğenmiyor O da ela ya takmış durumda yanına bı şey beğenmiyor Aynı durumdayiz 🤷