kızlar gölgemsi şekilde var mı bana mı öyle geliyo adetime 4 gün var bu ay kazayla korunmamış olduk bi kere sadece yapar yapmaz 5 10 dakika içinde çıktı

Cimcime30 benim yumurtlamam 13 aralıktı adet olmam ne zaman olurdu takvim de 26 Aralık gösteriyor

Cimcime30 adetim gecikmeden kan testi verdim çıktı daha adet olmama 3 gun vardi hgc 85.6 idi

Erva_41 10 yıl korundum bu ay biraktim ilk gün hamile kalmışım valla 😀😃😄 sende öle olursan bilmem

Meryyy58 ayyyyy ben şuan gerçekten düşünmüyodum bebek istiyorum ama ilerde allahın ne zamn verceği belli olmazmış sende görüyomusun peki o silik gölgeyi🤣

Cimcime30 30 Kasım adetimin başlangıç 3 Aralık da bitti 6 Aralık korunmasız ilişki oldu sonrası hep oldu öyle 13 Aralık da Yumurtlama günümdü değerlendirdim 2 gün önce de test yaptım çıkmadı atmamışım sonra baktım ki hafif bir çizgi var bugün de test yaptım negatif çıktı

Cimcime30 herkesin bünyesi aynı değil kimin 3 gün önce pozitif görsede kimisi 3 gün sonra pozitif görüyor kişiden kişiye değişir. Bu yüzden adet olmayı bekle eğer gecikirsen bir daha test yap direkt kan testi yap mümkünse 💕

Cimcime30 herkesin bünyesi aynı değil kimin 3 gün önce pozitif görsede kimisi 3 gün sonra pozitif görüyor kişiden kişiye değişir. Bu yüzden adet olmayı bekle eğer gecikirsen bir daha test yap direkt kan testi yap mümkünse 💕

1. Cimcime30 ovülasyon testlerinin instagram sayfasına ben sordum bu ay çatlamadan 14 gün sonra test yap dedi onu dikkate alın bence