gezentianne Burnosunn_annesi Daha bugün bir hediye aldım kız arkadaşımla buluşmuştuk yeniyıl hediyesi hazırlamıs ev pandufu♥️🤣
Duruu3 Ftmnnr vala kuzum bilmiyorum ama ben altın hastasıyım burnumda hızma altın çok küçük ve hoş küpe bileklik kolye altın neden görgüsüz olsun kizzzz varki takiyozzzz öyle düşünme altın birde kadınlara çok faydalı😂😂😍😍😍
Ftmnnr Duruu3 öyle düşününce evet de sağa sola giderken takamiyorum yaaa güle güle kullanın bu arada 😇
VildanTutak Eşimden almıştım hep eşimden alıyorum zaten 😊 o konuda çok bonkör biri her ay 1 hediye alıyor en son pondora seti almıştı evoryadan
SeverBurcu Burnosunn_annesi eşimden Michael kors parfüm seti hele bi sorun niye aldı kendine almış laf ederim diye bana da almış 🤣
mcansu Burnosunn_annesi 😅😅 valla aldı yani sağ olsun nadiren de olsa güzel jestleri vardır. Çok samimi değiliz ama kötü biri değildir karakterlerimiz çok farklı bide sever gösterişi şeyi 😅
Burnosunn_annesi mcansu şaka bir yana yani bütün eltiler kötü değil ama bence çok da iyi değil çok elti sahibi biri olarak her çeşit var😂😂