afra119- Starkmama21 Arkadaşım bence almaya başla ne alırsan kar acayip fiyat güncellemesi olacak diyorlar
01180322 afra119- 😂ikinci bebito bu. İkiside kız olup aralaru 14 ay olacağı için pek bı eksikte yok gibu
afra119- Makikuba ne güzel balık burçlarıni çok seviyorum çok iyi samimiy ve dürüstler kendimden biliyorum söylemesi ayıp 😄
rumikaa afra119- benim doğum da şubat sonu mart başı gibi gardrobunu vs aldım bu ay bitmeden bebek arabasını vs de almayı düşünüyorum
Baby_B afra119- 26+4 deyiz Bebek arabasi,puset ve banyo küveti masrapa,bez,islak mendil,alt acma bezi disinda her seyi aldim😅 Ocak ve subatta bunlari tamamlarim Dogumumuz Martta ama nedense subat sonu hissediyorum Bakalim hayirlisiyla gelsin🥰
Melike4195 @afra119- valla bende herşeyini aldım soğuk havalara işimi bırakmak istemedim üşenirim diye iyi ki de almışım bi şampuanları falan kaldı onlarıda yakında alırım nasipse 30 hafta gibi yıkar ütülerim 32 de çantamı hazırlarım diye düşünüyorum
Fatmadali afra119- aklıma gelebilecek her şeyi her detayı aldım galiba 🤭 herkesin listesine bakıyorum eksik farklı bişey var mı diye ama kalmamış sanırım ya hastane süslerimiz bile hazır ☺️ sadece yıkayıp ütülemesi kaldı onuda ocak şubat gibi hallederim dedim :)
basakceylan_06 Benim de nasipse 21 Mart görünüyor. Oğlumun bebek arabası yatağı dolabını ve birkaç takım kıyafetlerini aldım. Çok zam geliyor. Arabayı bile 2 hafta geç aldım fiyatı artmıştı. İmkanınız varsa yavaştan başlayın derim. Ağırlaşınca daha da zor olur diye düşünüyorum 🥰
Kubraaa_1 basakceylan_06 Bizimde de uygulamada 21 mart görünüyor ☺️ alışverişe kasımda başladım alacaklarımı indirimde gördükçe almaya çalışıyorum 😊
basakceylan_06 Kubraaa_1 ancak böyle böyle eksikler bitiyor. İnşallah sağlıkla zamanında kucağımıza alırız. Bez ve ıslak mendil aldınız mı acaba ilk bebeğim olacak fikrim hiç yok 🤔
Edanursoylu afra119- martin sonunda olacak dogum Allah nasip ederse henüz birseye baslamadim🫠 Zaten hersey 1 günde halloluyor yilbasi geçsin yavaş yavaş başlarım diye düşündüm bende.
keyfimin-kahyasi-misin Edanursoylu hiç öyle düşünme tabi paranız varsa düşün 😂Bizde ilk oğlumda oyle yaptık pek biseyde almadım zamanla aldım üstüne göre . İki seneye yakın oldu diyeyim iki bin TL ye Herseyini almıştım şimdi üç takım anca alınıyor 🫠🫠
Kubraaa_1 basakceylan_06 Amin inşallah 🌸 benimde ilk bebeğim tecrübesizim 🙈 ben de bu ara bez ve ıslak mendil arayışındayım geçmiş önerileri okudum da tam emin değilim ama sanırım molfix pure soft ve molfix izotonik sulu mendil alacağım 😊
basakceylan_06 afra119- sanırım evet. Sağlıcakla gününde doğmak nasip olsun inşallah 🙏🏻 tam bir bayram şekeri olacak bebeklerimiz 🥰