gizemyil afra119- ben bagi neo 2 aldin 18 bine geldi puset ve yağmurluk ve örtüsü ile birlikte. İstanbul beeb çeyiz sarayından. Park yatak almadim yoyko 8 in 1 dusunuyorum. Ufak tefek seyleri aldim tulum zibin agiz mendiller lohusa pedi depend alt değiştirme örtüsü hastane cikisi falan…. smdilik.bu sekilde 28 +4 üm.
mbsm afra119- ben bebek arabasıdır ilk aylar için kıyafetleridir aldım ama kıyafetlerden ne eksik onu bilmiyorum ileriki aylar için bir şey almadım beşik falan da almadım henüz park yatak düşünüyorum bilmiyorum çok kararsızım 🥹
HndnAkdmn afra119- odası bebek arabası park yatağı ana kucağı ve bi kaç takım kıyafet aldık diğerlerini de ocak da başlayıp finalliycez inşallah 🌸
keyfimin-kahyasi-misin afra119- tek aldığım bı tulum ve bı beşli takim 😂😂Zıbın vs abisinden kalanlar var ama takımlar az Ve ince İlk yaz bebeği olduğundan . Beşigide teyzesi almiş ufak Gezdirilebilir olandan ilk oğlumun ki mobilya Tarzı yerinden kimildamaz 😂bebek arabası var zaten onun dışında hcibisey yok Diyebilirim Ama alsam sene baindan önce iyi olur tabi 😂
KubraYksl1 afra119- ah keşke hazır olsa. Elimi bir türlü ikna edemiyorum alırsın alırsın diyo. Neredeyse 30 haftalık olacam 1 hafta kaldı. Bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor. Şuanlık yine birkaç şey aldım ama yeterli değil. Kendime hiç almadım.
keyfimin-kahyasi-misin Edanursoylu hiç öyle düşünme tabi paranız varsa düşün 😂Bizde ilk oğlumda oyle yaptık pek biseyde almadım zamanla aldım üstüne göre . İki seneye yakın oldu diyeyim iki bin TL ye Herseyini almıştım şimdi üç takım anca alınıyor 🫠🫠
Kubraaa_1 basakceylan_06 Amin inşallah 🌸 benimde ilk bebeğim tecrübesizim 🙈 ben de bu ara bez ve ıslak mendil arayışındayım geçmiş önerileri okudum da tam emin değilim ama sanırım molfix pure soft ve molfix izotonik sulu mendil alacağım 😊
basakceylan_06 Kubraaa_1 bende araştırıyorum okuyorum bakıyorum ama tecrübeler daha iyi oluyor. Sanırım sırayla deneme yanılma yöntemi ile karar vereceğim ne alacağıma🫠 ne kadar zor şeyler. Şu alışveriş sürecinde herhalde en çok bebek arabası ve beze karar vermek zorladı diyebilirim 😂😂 Araba işi halloldu inşallah bezi de halledebiliriz
Kubraaa_1 basakceylan_06 hele bir de benim gibi kararsız bir insan olunca daha zor oluyor süreç 😅 maalesef tamamen temiz içerikli bir bez yokmuş zaten bir de her bez her bebişe iyi gelmiyormuş mecbur deneme yanılma ile bulacağız artık 🥲 peki ateş ölçeri aldınız mı ya da ne almayı düşünüyorsunuz 😊
Gamzecebecii 01180322 gurbetteyiz biz zaten oda falan yapmayacagım iki senemiz kaldı burda gittiğimiz ilde yapacağım birde eşim bir kere de alırız diyor ona güveniyorum 😂😂😂🫢♥️
Aryayldz Ben sadece kıyafetlerini(eksik çıkmaz inşallah) beşiğini ve süslemelerini aldım. Doktorum doğumun martın ilk haftaları gerçekleşecek diyor. Ama uygulamaya göre 18 mart. İlk gebeliğim ve neler alınır hiç fikrim yok. Listelere baktım not aldım ama kimisi al diyor kimisi alma diyor beklemeye karar verdim. Yanlış mı yapıyorum acaba? 🤔
basakceylan_06 Kubraaa_1 ateş ölçer almadık henüz onu da alacağız. Evde alından ölçen kulak içinden ölçen ve kol altından ölçen var ama modeller eski. Açıkçası bebek için daha iyi bir marka güvenilir bir ateş ölçer almayı düşünüyoruz.
basakceylan_06 Erd_mel bagi neo2 aldık. Uzun araştırmalar sonucunda karar verdik. Belki farklı farklı bebek mağazasına ⅚ kez gitmişizdir. Hafif sağlam ve konforlu bir araba olduğunu düşünüyorum. Kapandığı zaman kabin boy olacak kadar küçülüyor. Tek elle kullanılır tekerleri çok rahat dönüyor. Sadece biraz pahalı maalesef. İlk baktığımız ile aldığımız zaman arasında 2 hafta fark var o zaman bile fiyat artmıştı. 😬
gezginanne_ afra119- bence alın.bende Bebek arabası almak istiyorum bu ay karar veremedim bir türlü modele
3nesrin10 Bebek arabası, anakucagı, ve beşik harici herşeyi aldım. Ama hala kıyafet de özellikle bişeyler görünce alasım geliyor. Bu iş tam bir bataklık arkadaşlar 🤣