afra119- Kızlar, şimdi yıl başı sonrası herşey firliycak diyorlar, ufak tefek ıvır zıvırlari aldım koydum ama beşik Bebek Arabası gibi şeyler bu ay alsam mı diyorum yada erken mi daha siz naptınız ?
Ayse0575 afra119- ben aldım odasını arabasını beşiği kaldı bi. Aldığım çoğu şeye zam geldi bile eğer alacaksanız bence beklemeyin alın
newmommmyy2 afra119- kız ben mayısta doğurcam çoktan aldım herşeyini marta ne kaldı şurda ne erkeni 😅 al bacım imkanın varsa bekleme hiç sağlıkla gelsin bebişinde inşallah ❤️
Esraern03 afra119- ben de odasını bebek arabasını aldım zıbın bı kac takım kıyafet aldım ama hastane cantasını falan hazırlamadım daha kendı ıhtıyaclarımıda almadım bakalım buyuk ihtiyacları yılbasından sonraya bırakma derım
Larraa 27+2 olduk ve her şeyimiz hazır. 29-30 da artık yıkayıp ütülemeye başlayacağım 🌸 Kızımın sadece kişisel bakım ürünleri kaldı 🥰🩷
Gamzecebecii afra119- bana 1 hafta önden gidiyor dedi 18-19 olabilir dedi ama regl tarihine göre 26 Mart 😅
Starkmama21 afra119- ben henüz hiç birşey almadım Ocak şubat gibi almayı düşünüyorum son adet tarihine göre doğum 25 Mart görünüyor bakalım ne zaman gelecekler 💜
afra119- Starkmama21 Arkadaşım bence almaya başla ne alırsan kar acayip fiyat güncellemesi olacak diyorlar
Flybi 8 mart görünüyo benimde doğum hastane çıkışı ve şampuanları dışında herşeyini aldık 28+4üm bugünde kıyafetlerini yıkamaya başladım artık 🙂
poyrazmom_ afra119- indirimde buldukça bi kaç parça kıyafet aldım, emzik suluk ek gıda malzemeleri harici hiçbir şey almadık henüz 🫠