Zeynp EsmaK takıldı uyuştuktan sonra hiç duymadım bile Çıkarınca da hiç hissetmedim Sonrasında tuvalet ihtiyacı sırasında yanmam oldu o kadar
Zeynp Yagmur1991 göğsüme lansinoh sürdüm soğan da yarılmaması için kullanılıyor Meme illaki emildikçe sürtğnmeden yara oluyor Bugün biraz oldu ama dayanılmayacak gibi değil çok şükür
Serraaa Gozun aydın canım ıman saglık versın inşallah.Bende spınal olucam korkuyorum ozellıklede su sonta olayından taktılarmı sanada mecburımı
Zeynp Serraaa o mecburi bir durum ama korkmayın siz hiç hissetmiyorsunuz Uyuşuk olduğunuz için kalkamıyorsunuz Sizin uyuşukluğunuz geçene kadar kaç kez doluyor torba
iremm05 Zeynp hayirla saglikla büyütün insallah bebeginizi darisi bize artik 1 subatta benimde dogumum olacak insallah dua edin🙏
Kubractnzt Zeynp Sağ Salim sağlıkla büyütün inşallah ☺️☺️ Acaba kaçıncı haftada sezeryan oldunuz Bende bu gidişle olcam ama korkuyorum spinal ya da genel anestezi hangisi daha iyi bilmiyorum 🤷🏻♂️
Aysel4497 Hayırlı olsunn bir annemız dha yavrusuna kavustu darısı basımıza vaktınde gelsınler ınsallah🙏🏿🙏🏿
Blueinflames89 Zeynp Ne güzel anlatmışsın canım benim yaşı uzun olsun inşaallah rabbim sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah sanada çok çok geçmiş olsun 😊🥰