Tuba52 TCDenizKaratak canım google a depend lohusa pedi yaz..hem külot hem de ped şeklinde çeşitlerini göreceksin
MugeIk Aysel4497 özel hastane ye gidiyorum ben siz hangisinde kendinizi rahat hissedecekseniz benim için önemli olan o dedi😊 bende buna karar verdim ...
cerenyum Zeynp Allahım size bağışlasın. Güzel günlerde büyütün bebeğinizi. Bizlere de moral veren bi yazı olmuş. Korkumuzu azaltan 🙏🏻
Aysel4497 MugeIk bana da öle dedi özeldeki doktorum ama şakayla karışık gibi geldi erken diye bir şey söylememiş olduğunu düşünmüştüm😂😂ozman fazla korkmama gerek yok😊
MugeIk Aysel4497 yok canım özele gidiyorsanız tercih hakkı zaten sizin olmalı😊 nasıl rahat olacaksak onu secmek hakkımız🤗
GiZem3434 Zeynp Bazen korkutuyorsun var başağırısı oluyor Belarası oluyor ve kalıyor diyorlar canım öyle bir şey var mı benim de sezeryan olduğu için ilki genelde bunu Spital istiyorum ama korkuyorum
Zeynp GiZem3434 baş ağrım hiç yok çıktım su içebilirsin dediler 1 kare bitter 1 sade granül kahve içtim Bel ağrım varda yok gibi ayakta kalma işini zorlarsam hafif sızlıyor O da olacak o kadar 4 gün oldu daha