Zeynp Size nasıl bir his olduğunu anlatsam kelime bulamam Yeryüzünde ki cennet.. kurban olduğum Yanımda yatıyor mis mis Doktorumuz bize 4 kiloyu geçtiği ve henüz gelmeye niyeti olmadığı için gün verdi 28.01 de dünyaya gözlerimizi açtık 3880 olarak Doğumun kolayı yoktur amcak mecburi sezaryen olacaksanız lütfen korkmayın öldüm bittim süründüm olmuyorsunuz Dayanılmayacak birşey yok Rabbim kuvvetini veriyor Sütüm geldi hemen çok şükür güzel emişiyoruz Belden iğne hiç acıtmıyor Ameliyatta sarsılma ve mide bulantısı hissediyorsunuz sadece takviye yapıyorlar seruma o durumda Sezaryen sonrası belirtilen saat bitikten sonra şade kahve ve bitter yedim baş ağrım hiç olmadı Öyle omuzlarım belim filan da ağrımıyor İlk kalkış çok önemli direk karşıya bakıp göbeğinizi alttan destekleyerek minicik adımlarla kalkar birazda dişinizi sıkarsanız dikiş yerlerinde yanma hissedersiniz sadece Kanamam var ve o depenti bulandan allah razı olsun Çok rahat kilot giymeye bile gerek kalmıyor mutlaka almalısınız Bebeğinize bolca yedek kıyafet, pamuk,çorap eldiven alın Kendiniz de en az 2 takım ve boydan bir elbise bulundurun Ameliyattan sonra tuvalet vs için kolaylık oluyor Şimdiye kadar acıması gerekirmiydi vakti var mı bilmiyorum ama Doğuma 1 hafta kala göğsüme hergün 1-2 saat soğan koydum 1 buçuk ay önce göğüs ucu kremi sürdüm onun etkisi olabilir sizede tavsiye olsun Anne olmak çok güzel rabbim kimseyi mahrum etmesin bu duygudan Sormak istedikleriniz varsa buyurun Muhabbette arada birde olsa tartışmada bulunduğum herkesler haklarını helal etsin Ben kiracıyı artık çıkardım Darısı başınıza 🥳
Fatmayavz Zeynp gözün aydın canim sağlıkla büyüt bebeğini. Bizde 38+1 olduk sabirsizlikla bekliyoruz 😊💜
MugeIk Zeynp güle güle büyütün bebeğinizi🤗 bende 35 ci haftamdayım , spınal sezeryan olmaya karar verdim.. sadece sezeryan sonrası cok agrı oluyor mu ? Ondam biraz korkuyorum.
Minikdunyam Zeynp canım gözüm Aydın aynı gün doğurdu çok sanırım rabbim sağlıklı sıhatli analın babalı büyütmeyi nasip eylesin benim kuzum yoğun bakımda nefeste bi düzensizliği varmış takip ediliyor inşallah bi iki güne kendine gelir 🤲🏻
Brlgry Zeynp Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın darısı bizlere bende yarın sabah spinal olucam inşallah atlatırız sağ Salim bizde 🤦🏼♀️😊😊🙏
Zeynp MugeIk yok sezaryen sonrasını uyuşukluk gidene kadar ağrı olmuyor minik sancı sadece Uyuşukluğun Geçmesine yakın iğne vuruyorlar zaten
Zeynp Minikdunyam inşallah evet aynı gün doğurduk sanırım korkma hiç düzler inşallah Seninde gözün aydın olsun
Aysedgrlikrkmz Zeynp ay maşallah Rabbim sizlere bağışlasın sağlıklı hayırlı bir ömür versin inşaallah 🙏🏼 Bizlere de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼🥰
Canderinsumeltem Zeynp gzun aydin canim 🤩🤩🤩 ben kiraciyi cikarttim yazmissin ya cok guldum halada guluyorum 😊😊 bebegini saglikla buyut insallah
Canderinsumeltem Yagmur1991 gogsune surdugu kremi bilmiyorum ama sogani banada esimin annanesi demisti gogus uclarinin yara olmasini engelliyormuş oyle dedi
Zeynp Yagmur1991 göğsüme lansinoh sürdüm soğan da yarılmaması için kullanılıyor Meme illaki emildikçe sürtğnmeden yara oluyor Bugün biraz oldu ama dayanılmayacak gibi değil çok şükür
Zeynp EsmaK takıldı uyuştuktan sonra hiç duymadım bile Çıkarınca da hiç hissetmedim Sonrasında tuvalet ihtiyacı sırasında yanmam oldu o kadar
Nurselin Zeynp benim de suyum bitmek üzere olduğu için yatışım yapıldı 37. Haftanın dolmasını bekliyoruz bebek makat geliş olduğu için de suyum da az olduğu için sezeryana alıncam korkuyorum aslında ama bi an önce bitsin istiyorum çıkmak istiyorum çıkarmıyorlar sorumluluk kabul edemeyiz diyorlar ne yapmalıyım bilemiyorum yaa bekliyorum yani anlayacağınız