Kızlar hemen konuya giriyorum. Benim ilk kızım erkeb doğdu 35+2 2540 sağlıkla aldık kucağımıza . 1.5 gün sancı çekip normal doğum yaptım . Şimdi 2. Kızıma hamileyim bugün doktora gittik 34+2 2300 gr normal ama dedi karın bölgesi 1 hafta geriden geliyor cihazlar bazen yanılabilirde takılma dedi doktorum onada tamam . Bene erken doğum riskim varmı dedim çatı muayenesi yaptı biraz kastım kendimi bana dedi çatıların çok dar bu kızı nasıl doğurdun sen bu eğer 3.5 kiloyu geçerse normal çok zor ben söyliyim sana dedi . O kadar üzüldüm ki sezeryandan çok korkuyorum çünkü . Bide ben gerçekten küçük bebeğe bakmakta inanılmaz zorlandım yalan yok kilo almasını istiyorum bebeğimin bunun için ne yapabilirim ki o kadar da yiyorum dengeli güzel beslenmeye çalışıyorum yani . Sorum şu bu çatı darlığına yapabileceğimiz hiç birşey yok mudur ki yaa . Ayrıca şuana kadar 10 kg aldım
Çatı darlığı
OznurC iyi de normal doğum yağmışsın zaten özele gidiyorsan onlara sezeryan kolay diye zeseryan yaptırıyorlar, normal istiyorsan düşün başka doktora git
Melikeakkc eşimde aynısı söylüyor bi devlete gidelim istersen dedi ama . Nasıl yapıcam onu daha erken değil mi bana çatı muayenesini yaparlar mı
OznurC Bencede devlete git danış
Melikeakkc çatı muayenesini 37. Haftadan önce yaparlarmı acaba devlette hiç gitmediğim için bilmiyorum ki ya
OznurC benim doktorum 39da çatı muayenesini yapacak. Vücut kendini anca hazırlıyormuş. 34 haftada çatı muayenesi çok erken değil mi
OznurC OznurC bilmiyorum ama bazı doktorlar da çatı muanesinin gereksiz olduğunu söylüyor ki yapmıyor bile o muaneyi bi arkadaşımım şeker hastalığı var bebek bundan dolayı kilolu ona sezeryan önerdi bende kabul et dedim riske atmasın diye bi sağlık sorununuz yoksa bence başka doktora da danışın 37 haftadan önce de bence doğru sonuç vermez
OznurC bence cok kafana takma banada dediler ilk gebeliğimde iki çocuk doğurdum üstüne