OznurC iyi de normal doğum yağmışsın zaten özele gidiyorsan onlara sezeryan kolay diye zeseryan yaptırıyorlar, normal istiyorsan düşün başka doktora git

OznurC 4 kiloya kadar normal doğum denemek zorundalar ama kolaya gitmek işlerine geliyor sanırım ve bence bebeğin kilosuna hiç takılma sağlıklı olsun gelişimi tamamlansın zaten doğduktan sonra beslendikçe büyürler

myavocado, başlığı Çatı darlığı olarak değiştirdi.

Mrymatls bir yanım öyle diyor ama ister istemez etkileniyorum ya . Çevremdekiler ayy buda erken mi doğacak ayy buda küçücük mü söylemeye başladılar cevap vermesemde etkileniyor insan ve ben sezeryandan gerçekten çok korkuyorum

Melikeakkc eşimde aynısı söylüyor bi devlete gidelim istersen dedi ama . Nasıl yapıcam onu daha erken değil mi bana çatı muayenesini yaparlar mı

OznurC çevrendeki insanların ağzını büzebilsem keşke jahajhaha amaaaan boşver ameliyat da olsa ucunda evladımıza kavuşmak var korkutma kendini😃

Melikeakkc çatı muayenesini 37. Haftadan önce yaparlarmı acaba devlette hiç gitmediğim için bilmiyorum ki ya

Mrymatls kesinlikle doğru ama 2. Doğum ya arkada birini bırakıp sezeryanın zorluklarını yaşamak ürkütüyo beni . Bide işte çok takıyorum kafama herşeyi normal de takmasamda belki takılıyor

OznurC benim doktorum 39da çatı muayenesini yapacak. Vücut kendini anca hazırlıyormuş. 34 haftada çatı muayenesi çok erken değil mi

Rabiamina ilk kızım erken doğduğu için buda öyle olur mu diye sormuştum ben doktorumda baktı alttan daha geride gelmeye niyeti yok erken doğum riskin yok korkma dedi

OznurC OznurC bilmiyorum ama bazı doktorlar da çatı muanesinin gereksiz olduğunu söylüyor ki yapmıyor bile o muaneyi bi arkadaşımım şeker hastalığı var bebek bundan dolayı kilolu ona sezeryan önerdi bende kabul et dedim riske atmasın diye bi sağlık sorununuz yoksa bence başka doktora da danışın 37 haftadan önce de bence doğru sonuç vermez

OznurC bence cok kafana takma banada dediler ilk gebeliğimde iki çocuk doğurdum üstüne