Tugbaa34
Aylaayla
Kızlar ben sezeryanlıydım ve bu doğumumu normal istiyordum. Uzun araştırmalar sonucu Kadriye hocanın bunu desteklediğini öğrendim ve ona gittim 30. Haftadan itibaren. Bebeğim 28. Haftadan sonra az hareket etmeye başladı öncesinde gittiğim doktor beslenmeye bağlı olduğunu söyledi. Kadriye hoca ise fazlasıyla ciddiye aldı her gittiğimde benden nst istedi. 37. Haftadaki çatı muayenesi yaptı normal doğum için gayet uygunsun dedi . Fakat ultrasonda bebeğin gelişiminin 34. Haftada kaldığını ve ertesi gün yani 37+1 de bebeğini alacğm içim rahat değil dedi. Hiç içime sinmedi acaba bahane mi diye düşünürken eşim çoktan ertesi gün için ödeme bile yapmştı. Ameliyata ağlayarak girdim. Çok kötüydüm çünkü ilk sezeryanım tam bir kabustu, ama gelin görğn ki kadın haklıymış. Bebeğim enfeksiyon kapmş zatüre teşhisiyle doğdu ve 17 gündür halen yoğun bakımda. Çocuk doktoru, eger bi kaç hafta daha kalsaydı ciğerlerindeki enfeksiyon çok daha ilerlerdi iyiki erken müdahale edilmiş dedi. ve o an çok utandım Kadriye hocadan şüphe ettiğim için. Şahsım adına hastaneden de çalışanlardanda doktorumdan da çok fazla memnun kaldım. zaten çocuk doktoru Funda hanım işinin ehli bi kadın. İyiki orda sezeryan oldum. Başta aneztezi uzmanı olmak üzere kendi doktorumda kaldığm 2 gün boyunca beni odamda ziyart etti. Kadriye hoca kızım için bana çok moral verdi. Gözüm kapalı kendimi yine ona emanet ederim. Kimisi yatış veriyor gereksiz tahlil istiyor fazla para alıyorlar falan filan demiş. Bana da 34. Haftamda yatış verdi ben istemedim ve beni hastaneden aratıp iyi beslensin sabah yanıma gelsin diyecek kadar iyi yürekli bi kadın Kadriye hoca. Testleri de ister burda yap ister saplık ocağnda, bana sonuçları getir yeter dedi. Doğumumda güzeldi. Belki de ben kızımın telaşından kendi ağrılarımı farketmedim bilemiyorum 🤷🏻♀️ Hepinize güzel bir doğum diliyorum🙏🏽 İnşallah istediğiniz gibi olur