Ebrufarid Reina Allah bebeginize sağlık versin inşallah peki doğum. Ucretleri ne kadar bilginiz varmı
Minik_Hanim Aylaayla bende kadriye hn'dan sedef hn'a geçtim iyi ki geçmişim yoksa ikili test için geç kalmış olabilirdim.. Herkesin birbiriyle iletişimi ve elektriği farklı allah herkesin gönlüne göre versin insallah..
Sevdalinka_30 Minik_Hanim hayırlı olsun hakkımızda ya ben de o kadar kafa karışıklığı var ki o Dr bunu diyor bu Dr bunu diyor kafamızın karışması veya bu kadar detaylı düşünüp araştırmamız normal o gerek var diyor diğeri geeek yok diyor tabi iletişim be elektrik meselesi bazen olmayınca olmuyor herşey bebeğimiz için
Sevdalinka_30 Güzel anneler miniklerimizle birlikte güzel ağrısız sızısız akşamımız olsun. Bugün hastanede randevum vardı gittim muhasebeye uğradım ve Doğum ile ilgili bütçeleri görüştük. Bildiğimiz üzere, normal doğum 1.250 sezeryan 1.550 tl.. Normalde yönetim Şubat ayında bu fiyatlara zam getireceğini söylemiş ama fikir değişikliğine gidip bu sene Temmuz ayına kadar zam konusu açılmayacağı netleşmiş. Fiyat farklılıkları ek ücretler olabiliyormuş tabii bunları da öğrendim detaylıca.. örnek normal Doğum 1250 tl epidural veya spinal istersek 500 tl daha ek ücret Doğum öncesi yatış veriş tahlil tetkik isterse yatak ücreti geceliği 500 tl artı test ücretleri alınıyormuş. Bir de en önemli detay şunu söylediler örnek veriyorum X isimli Dr buldunuz karar verdiniz doğumunuz gece veya akşam mesai saatinden sonraya denk geldi diyelim kendi Dr Doğuma girmesini istersek 750 tl veriyormuşuz o da Dr gelmeyi kabul ederse etmeyebilirmişte... Çok şaşırdım tabi yani o gece nöbette kim varsa o doğumunuza girer diyor. Ama gündüz Dr mesai saatlerine denk gelirse şans kendi Dr Doğuma girebilirmiş. Biraz o konuda üzüldüm açıkçası 😞 Eşlerin girip giremeyeceği konusunda sordum maalesef almıyoruz sadece 2 kişiyi aldık o da mecbur kaldık biraz bağırış çağırırım oldu olaylar farklı boyuta giriyordu izin verdik mecburen dedi. Şimdi içeri de 2 doğumhane var yan tarafta da Doğum varsa hiç almıyoruz eşi çünkü yan taraftaki bayan kapalı olur tesettürlü olur o rahat edemez ben istemiyorum diyebilir o yüzden izin vermiyoruz dedi. Yani 1.250 tl içinde sadece Doğum topuktan kan anne ve bebeğin ilk muayenesi kapı süsü ve şerbet veriliyor ekstra yatış yapılmaz ise sadece epidural ve Dr getirtmek için ücret ödeyeceğiz yani 2.500 gözden çıkarmamız gerekiyor tabi ekstra yatış verilen serumlar ilaçlar veya testler hariç işte böyleeee biraz uzun oldu ama size de net bilgi vermek için detaylıca yazdım☺️
Sevdalinka_30 Bu arada ücreti önden ödeyeyim meselesi yok maalesef fiyatı sabitleyemiyır veya Doğumu erkenden satın alamıyoruz.
Tugbaa34 Reina canım bn Doğum yaptım bebeğimle aramda abo kan uyuşmazlığı çıktı suan sarılık sevıyesı yükselişte 4gun oldu Doğum yapalı..senın bebegınde kan uyuşmazlığından dolayı yatış olmustu rh kan uyuşmazlığı mı Abo uyusmazlıgıymıydı bırde kaç gün yoğun bakımda kaldı bebegın çok korkuyorum
Reina Tugbaa34 kuzum noldu böyle aniden? Nerde doğum yaptın kaç haftalıktı,? Benim bebeğimde kan uyuşmazlığı yoktu. Pnömoni yani akciger enfeksiyonu vardı:( 18 gün kaldı küvezde. Sen iyi misin bebeğin iyi mi
Tugbaa34 AyseSevencanOrtatepe canım bnde Doğum yaptım bebegımle bnm aramda kan uyuşmazlığı çıktı abo olarak senın rh olarakmıydı 4 gün oldu Doğum yapalı suan sarılığı yukselıste çok korkuyorum senın bebegın kaç gün kalmıştı Nası bı tedavı uygulandı ?
AyseSevencanOrtatepe Tugbaa34 bende ikiside vardı, bebek a (+) ben 0 (-) hem rh hem abo olarakdı yani. Biz 5 gün kaldık. Ama bizede gün söylemediler. Değeri 11 di. Sizin kaç?
Tugbaa34 Reina Çamlıca medıpol kadrıye hanımda yaptım bn senın kan uyuşmazlığı var sanmıştım çok gecmıs olsunsanada 😔
Tugbaa34 Sevdalinka_30 bu arada canım kadrıye doktorda Doğum yaptım nöbetcıydi o gün ve inanırmısın öle şükür ettım ki doğumumu o yaptırdı dıye hıc düşünmeden kendını bırak kadrıye hocaya 🙏🤗
Reina Tugbaa34 saol canım benim. Miniğin küveze girdiyse yoğun bakımda ikiz kardeşler var. Anneleriyle denk gelirsin eminim. 1 aydır ordalar Kadın o kdar pozitif ki. Ona baktıkça moral buldum resmen. Üzülmenin ağlamanın bize hiçbir faydası yok. Bebeklerimizn bize ihtiyacı var. Hangi çocuk doktoru ilgileniyor senle? Funda hoca mı
Sevdalinka_30 Reina ne güzel motive durmak illaki gönlü oradadır ama insanın Dr kendi olmalı bu sefer süt etkilenir maşallah anneye
Sevdalinka_30 Reina kıyamam ya ben de geçen hafta gittim hafif su gibi 3 kere iç çamaşırım ıslandı ve sol tarafım çok ağrıdı gittim medipol-hastanesi ne meğer o su korktuğum değildi ve kasık fıtığı olduğumu öğrendim 😞