Aylaayla benimde sürekli problemlerim olunca senin gibi hastane ve Dr değiştirdim. Tam kafamı topladım şıp kadriye hocaya aldım randevuyu tesadüfen... Neyse Sedef için konuşayım ekstra para çıkarmasını 1 kişiden o da orada çalışan ebe arkadaşından duymuş öyle söylemişti fakat bende senin gibi paragöz olduğunu düşünmüyorum. Hatta örnek verecek olursam benim erkek kardeşimin de eşi o hastaneye gidiyor 1 ay var aramızda diş problemi çıktı hastaneden yazı istediler uygundur diye kendi Dr yoktu o gece Sedef hoca varmış rica ettik gelsinler yazayım demiş istese Dr değil yazmaz sabah gelsin kendi Dr yazsın der neyse gittiler odaya girmişler demişki bir ultrasona bakalım bebek nasıl diye cinsiyetini bile o ana kadar kimse netleştirememişken kendisi hemen söylemiş ilgi Güleryüz ve sonuç kayıt bile açtırmamış bedava muayenesini yapmış diş için rapor yazısı verip güzel bir iletişimle göndermiş ertesi gün gelinimiz abla sen neden sedefe gitmiyorsun ben bundan sonra ona gideceğim sen de sedefe gel dedi anlattı benim Dr hoşuma gitti sonra araştırdım yorumlardan sosyal medyadan eğitim be deneyimlerini süper zaten tecrübe 18-20 yıl ve hastanelerde 10-12 yıl aynı yerde çalışmış sebat etmiş olması bir de hep özel hastanelerde çalışmış hasta yaklaşım ve iletişimi ona göre gelişmiş bir Dr hoşuma gitti bende kontrol randevumu ona aldım ve 1 kez gittim gayet memnun kaldım sonra da kendi gittiğim kadriye hoca ile ilgili yorum ve orada çalışan ebelerin gözlemlemeleri açıkçası soğuttu zaten tam karar da verememiştim bende ufak tefek bir şeyler yaşadığım için ama oradaki hastanenin ebeleri Elif ve sedefi önermişler bakalım ben onları da bir gidip denemek istiyorum hayırlısı ile..,