cocukgelisimcielmas Ssunal merhaba ben dün nöbetçi olarak gittim ve bana göre çok tatlı dilli geldi.. ona gitme kararı aldım sizce ?
Fatma8988 Vnsgb benim yaptırmam lazım bu aralar ama doktorum haberleşiriz dediği içinde beklemedeyim. Sen aradın mı hastaneyi randevu veriyorlar mı şeker yükleme için?
basakcn Interstella 30. Haftama kadar Aslı hanıma gidiyordum. Kendisinin ayrılmasıyla Ayşe Hanıma gittim bir kez. Fakat tavırlarından pek hoşlanmadım. Bugün Zeynep Elmalıya gittim memnun kaldım kendisinden🌸 Normal 1750, sezaryen 2200, epidural 500, spinal 1000₺
Seldata Yakın zamanda hastaneye giden arkadaşlar, virüsle ilgili tedbir alınmış mi hiç? Izolasyon ortami oluşmuş mu, ben yarın gideceğim, seker yüklemesi olacak, sonrada Zeynep Hanım muayene edecek..Çok korkuyorum bulasma olur diye…
Eymeninannesiii Seldata ben dün gittim hastane bomboştu tüm kapılar kapatılmış ana girişten girdik ateş ölçümü yapıldı asansörde tektik heryer tertemizdi dezenfektanlar konulmuş çalışanlar eldiven maske takıyor doktorum ayrıca siperlik de takmıştı içeriye bizden başka kimse alınmıyor yani eş giremiyor her türlü önlemi aldık korkma dedi Ayşe hoca en önemlisi tabi enfekte olmadan doğumun olması o yüzden dışarı çıkma bağışıklığını güçlendir stres yapma dedi kendi aralarında konuşurlarken duydum diğer bölümlerden maalesef korona olan doktorlar hemşireler varmış o yüzden mümkün olduğunca gelmeyin dedi eldiven maske taktım çıkar çıkmaz hepsini çöpe atıp yenilerini taktım kolonya filan öyle
Derininannesii Seldata ben bugün gittim girişte ateşölçer ile ölçüm yapılıyor dezenfektan uzatıyorlar. Asansörleri kullanmamayı tercih ettim. Her katta her girişte dezenfektan vardı. Personel maskeli eldivenliydi. Çok kalabalık değildi. Maskeyle gittim ellerimi cebimden çıkarmadım yine de dezenfektanı her gördüğümde kullandım. Eve gelince ilk işim kıyafetlerimi makinaya atıp kendimi de duşa atmak oldu 😅
Eymeninannesiii Derininannesii korku filmi gibi gerçekten ya bende eve gelir gelmez aynısını yaptım hastaneye girince stres oldum zaten 😁
Derininannesii Eymeninannesiii napcaz böyle bilmiyorum Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alıp evimize gelelim inşallah 🙏🏻