Vnsgb Derininannesii inşallah kuzum ya sürekli zam yapıyorlar özellikle kadın doğum bölümüne anlamadım gitti 😡
Eymeninannesiii Vnsgb AA inşallah zam yoktur ya en son gittiğimde mayısa kadar düşünmüyoruz sonra ne olur bilmiyoruz filan demişlerdi bu virüsten faydalanıp zam mı yaptılar 😮
Derininannesii Az önce farklı bi postta okudum doktorlar iki gün hastanede olacakmış yani doğum hangisine denk gelirse gibi bi durum varmış bu Çamlıca medipol içinde geçerli mi acaba?
Fatma8988 Seldata ben varım. Gayette memnunum:) hatta gebelik öncesi gidiyordum hamile kalmak icin😬 luteal faz eksikliği varmıs bende yüzkere gittiğim diğer doktorlar anlamadı bikac ay daha dene dedi! Zeynep hocam bi ilac verdi o ay hamile kaldım. Su anda 24. Haftamdayım. Cok iyidir hic düşünmeden gidebilirsin. Eline ulstrasonu aldıgında kendi anlatır senin sormana gerek kalmaz🙈
Vnsgb Kızlar yakın zamanda şeker yükleme testi yaptıran var mı ? Varsa ne kadar yaptırdı acaba bilgi verebilir misiniz ?
Eymeninannesiii Vnsgb tam tarih hatırlamıyorum ama Ocak ayında gitmiştim zamlardan sonraydı 40 TL almışlardı benden
Fatma8988 Vnsgb benim yaptırmam lazım bu aralar ama doktorum haberleşiriz dediği içinde beklemedeyim. Sen aradın mı hastaneyi randevu veriyorlar mı şeker yükleme için?
Eymeninannesiii Vnsgb evet bir kez parmaktan 3 kez koldan kan aldılar sonuçlar hemen çıktı Ayşe hocaya gösterdim 3 saat sürdü toplamda
_mrv Interstella Elif malçok du galiba ama ben en son Çamlıca hisarde Özgür hanıma gittim çok tatlı güler yüzlüydü tavsiye ederim
basakcn Hastane doğumda odaya baba+ bir refakatçi kabul ediyormuş. Hiçbir şekilde ziyaretçi, fotoğrafçı, organizasyon ekibi kabul edilmiyormuş bilginiz olsun🌸