Fatma8988 Merhabalar hanımlar. Şeker yüklemesini yaptıram var mı bu hastanede? Kac saat sürüyor acaba? Hastanede durmak istemiyorum malum nedenlerle:/ ve ücreti ne kadar
ozllem Merhabalar. Hamileligimi yeni ogrendim Medipol camlicaya gitmeyi dusunuyorum. Bana iyi bir doktor onerirmisiniz 1. Sezeryanim biraz sıkıntılıydı. Birde ultrason renkli mi hersey rahat anlasilir gozukuyormu. Hamileligi ogrendikten ne kadar sonra doktora gittiniz.
Gzdnz ozllem oradaki dört doktorda korona çıkmış ve onlarda asistanlarına falan bulaştırmışlar.. vaka da varmış hastanede. Bence başka bir hastane araştırsanız daha iyi olur şu durumda.
Derininannesii ozllem doktorum Zeynep Akçöltekin henüz doğum yapmadım, kendisinden çok memnunum. Ultrason renkli, siz sormadan her şeyi açıklar, sakin, güleryüzlü ve ilgili bir doktor kendisi tavsiye ederim.
Fatma8988 ozllem Zeynep Akçöltekin benim hocam cok memnunum. Her doktorun ulstrasonu aynı renkli. Elif hocada cok iyidir. Bir rapor için Nur Betül hanıma gittim Zeynep hoca olmadığından sağolsun aşırı güleryüzlü ve ilgiliydi ondan beklemiyordum mesela cok şaşırdım.
Ayyucebanu ozllem bende ayşe kavasoğluna gidiyorum daha yeni gittim hatta doktorlar kat kat maskeler tulumlar siperler takıyorlar siz de önleminizi alıp gidebilirsiniz çünkü hastane gerçekten temiz ve şu sıralar korona vakası olmayan hastane bulmak imkansız gibi birşey :) ayşe kavasoğlunu tavsiye ediyorum renkli ultrason resmi de veriyor güleryüzlü biri
Gzdnz Vnsgb kendi doktorum söyledi oraya çok yakın bir yerde muayenehanesi var. Bir de burada açılan postlarda söylüyorlardı..
Anrebasum Gzdnz Nasil yani nereden duydunuz? Ben de oraya gidiyorum 34. Haftamdayim hem decok korkuttunuz beni simdi😓
Fatma8988 Anrebasum ben dün gittim hastaneye nur betül zeynep elif beyhan hocalar oradaydı gördüm gayet
Fatma8988 Anrebasum onu ve ayşe hocayı görmedim bitek. Ama zaten cok sakindi. Ziyaretci almıyorlar aşağıdan güvenlik ceviriyor geri, eşler doktor odasına giremiyor bomboştu hastane.. inşallah kimseye bişey olmamıştır
Anrebasum ozllem bilemiyorum ki Sedef Hica icin izinli diyorlar am koronadan mi izinde mi bilemiyorum benim doktorum da o😐
Anrebasum ozllem 22 Nisan da gidicem canim ama hafta ici arayacagim bir hastaneyi dogruluk payi var mi bakalim. Senin doktorun da Sedef Hoca