Omma ben yaşadım belki birileri bu durumu yaşayıp hastanede konuşmaları döndüyse belki gidişatı değiştirmiş olabilir bana her lekelenmem de düşük tehditin var bu ilacı kullanmazsan kesin bebeği düşürürsün yarın ne olacak bir şey diyemem diyor bunlar doğru bile olsa hasta psikolojisi düşünülmelidir. Ben bunlarla beynimi yedim durdum annemi babamı ayrıca korkutmuş ben sonuçlarımı almaya gidememiştim annemler gitti onlara bunları söylemiş moralleri eve bozuk geldiler bende sağlıkçıyım güzel iletişimin tedavinin başlangıcı olduğunu savunan biriyim. Hatta burada kadriye hoca için yiğidi öldür hakkını yeme diyerek ilgisini detaylı bakmasını çok beğendiğimi net ettiğimi bile anlattım ve 2 haftaya kadar hala ona devam ediyordum taaki şeker yüklemem, başka forumda okuduğum sezeryan yanlısı olduğunu normal Doğum ile uğraşmak istemediğini telefon ile kendisiyle iletişim kuramadığım için bura Dada benimle suyun fikri taşıyan annelerle de konuştuğum için vazgeçtim tabii beni etkileyen en önemli sebep yeni Dr olması ben tecrübesi daha fazla olanı tercih ederim o yüzden ya Elif hoca ya da Sedef hoca ikisinden yana kullanıp onları da deneyeceğim rabbim herkesin gönlüne göre versin diyeceklerim bu kadar zaten Doğum yapanlar için ayrıca post açtım takipte kalalım tecrübeleri okuyalım