nagehann Dygarslann o nedir öyle ya, o zaman bi muhittini deneyeyim değilse başka doktor arayışına girişmem gerekecek, teşekkür ederim tecrüben için, sağlıkla huzurla büyütün inşallah bebeğinizi🥰
Dygarslann nagehann rica ederim, muhittin beyi bilmiyorum ama o gittigimiz donemde yani vural bey’i tavsiye etmeden önce saglik ocaginda ki hemsiremiz Mine hanima gitmistik, o da ilgili kibar bi bayandi. Bilginiz olsun 😊🙏🏻
canimoglum53 Fkannesi dogum fikri kesinlikle normal canim. Ben israrla sezeryan istedim korkudan oda benimle bi saat konusup normale ikna etti. Once bir dene eger zorlanirsan alirim seni dedi. Cunku bebek vs hersey normale uygun. Bakalim aralikta dogumum insallah az kaldi. Ayrica istersen esin seninle girer doguma ben aliyorum dedi. Sadece normal dogumda almiyor yani daha dogrusu onermiyorum ama istersen orayada alirim dedi bana
nagehann Vnsgb ekstra katlanır masa veriyorlar, ama kendi masaları sabit koltukla beraber bizimkiler oraya sığdı, gelen çiçekleri hediyeleri verdikleri ekstra masaya koyduk, o masada küçük değil, eşyaların sığacağını düşünüyorum
Monna Dygarslann çamlıca medipol de funda hanım varmış çocuk dr u. Onun hakkında bilginiz var mı ? Bu arada vural bey benim kızımın doktoru iki yaşına kadar kontrollerini ona yaptırmıştık çok iyi ilgili bir doktor
Dygarslann Monna funda hanimi degilde mine hocayi biliyorum. İlgili bir doktordu. Birde muhittin bey var yaşlı cok sempatik ve cana yakin bir hekim bu aksam bebegim rahatsizlandi vural bey nobetci degilmis camlicada diye biz evimin yaninda medipol arayıp muhittin beyin olduğunu öğrendik hemen ona götürürduk. Sagolsun bir bir anlatti bebegimizi sevdi samimi davrandi ilgilendi. En azindan vural beyi bulamadigimiz durumlarda muhittin hocaya gitme karAri aldik
humaninannesi61 25:11:2019 Saat:09:38 de Çamlıca Medipol Hastahanesinde normal doğum yaptım. doktorum Ayşe Kavasoğlu 💕 En çok bu kadar memnun kalabilirdim bi doktor ve hastahaneden. Doğum odasındaki hemşirelerden çalışanlara kadar herkes güler yüzlü ve ilgiliydi. Aldıkları her kuruş helali hoş olsun. sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim...
[silindi] humaninannesi61 sağlıkla huzurla büyütün bebişinizi inşallah :) ayşe hanım doğuma eş alıyor mu benim zorunlu sezaryen olucak muhtemelen bir de ben numarasını almak istiyorum acil durumlar için veriyor mu acaba
Monna humaninannesi61 hayırlı olsun 🥰 saat kaçta çıkışınız kaçta oldu? Sancıyı kendi odanızda mı çekiyorsunuz doğuma kadar?
canimoglum53 humaninannesi61 yaa hayirli olsun cok sevindim. Bizimde maksimun 25 gun var. Bekliyoruz. Ayse hocadan o kadar memnunum ki eminim dogumumuda cok guzel yonetecektir :)
humaninannesi61 [silindi] Çataldayken istersenix eşinizi çağıralm dediler istemedim. Sezaryende de içeri alınıyordur bence. Özel numarasını maalesef vermedi bana da🤷🏼♀️
canimoglum53 Fkannesi normal dogumdan yana. Ben sezeryan istedim korkumdan 1 saat dil doktu beni ikna etti💙💙💙
Weryhod Mercimek9389 canımmm çatı muayeneni oldunmu merak ettim bende nasıl olacak normalmi sezaryanmı valla merak ediyorum ☺️🤗
Mercimek9389 Weryhod canım hic sorma basima gelenleri bizim kiz bizi cok korkuttu 6 saat hastabede kaldim 3 kere nst ye girdim bir kere bi saat serum yedim. Bebegin hareketlerini begenmedi. Allah canim asli hocamdan razi olsun cok ilgili guleryuzlu davrandi stresimi azaltti kizimin iyi olduguna emin olana kadar beni gondermedi. Tabi o stresli anlarda çatı muaynesini yapmadi. Onumuzdeki pazartesiye ertelendi. Bi an gercekten dun doguruyorum sandim. Esimle cok stres olduk hastaneden cikinca agladim artik rahatlamadan cok sukur atlattik. Eger son nst de diğerleri gibi olsaydi acil sezaryen olacaktim..
humaninannesi61 Monna Doğum yaptıktan sonra normal ise 1 gün sezaryen ise 2 gün tutuyorlar. ben sabah 9;38 de doğurdum gece 11 de çıkmak istediğimi söyledim. İmzalayıp çıktım. Ben sancıyı evde çektim direk doğumhaneye alındım. Ama öncesinden sormuştum. Sancı odası var orada sancı çektiriyorlar☺️
Monna humaninannesi61 teşekkür ederim ☺️ ben sizin aksinize daha fazla kalmak istiyorum doğumum akşam olursa sabah değil de öğleden sonra çıkmak istiyorum 😄 ziyaretçilerim olacak çünkü
Weryhod Mercimek9389 yaaaaa canım benim çok geçmiş olsun maşallah ya çok Sevindim Aslı hanımın öyle müdahale etmesine geçen geçmiş hastalarından 1 2 kişi vardı instgramdan buldum çok memnun kalmışlar çok ilgili ve güvenilir bir doktor diyorlar ya dualarım seninle çok dua edeceğim sana isminide söyle inşallah haberdar et ya merak ediyorum 🤲😘bide nasıl yapacaksın acaba inşallah normal olur
nagehann Monna ben sbah giriş yapmıştım ertesi gün öğlen gelip işlmeleriniz tamam istediğiniz vakit çıkış yapabilirsiniz dediler akşam 6ya doğru çıkış yaptık bizde
Monna nagehann Aa çok sevindim 😊 diyelim sabah doğum oldu ertesi gün akşama doğru çıkabilirim o halde. Koşuyolu medipolde akşam 7 de doğum yapmıştım ve sabah 11 de çıkış yapmalısınız demişlerdi arkadaşlarım hastaneye gelememişti 😕 şimdi de nasip olursa süsleme yapacağız, foto çekimi olacak böyle hemen çıkmayayım 🤭😬