Weryhod Mercimek9389 yaaaaa canım benim çok geçmiş olsun maşallah ya çok Sevindim Aslı hanımın öyle müdahale etmesine geçen geçmiş hastalarından 1 2 kişi vardı instgramdan buldum çok memnun kalmışlar çok ilgili ve güvenilir bir doktor diyorlar ya dualarım seninle çok dua edeceğim sana isminide söyle inşallah haberdar et ya merak ediyorum 🤲😘bide nasıl yapacaksın acaba inşallah normal olur
Mercimek9389 Weryhod merve canım ismim insallah karşilaşıriz birgun pazartesi yine hastanede olacagiz insallah cati muaynesinden sonra Asli hocam ne derse o. Normal dogurabilirsin derse normal sezaryende kabulum yeter ki su donemi sikintisiz stressiz atlatalim artik.. :)
Weryhod Mercimek9389 inşallahhhh 🤲çok dua ediyorum mutlaka haberdar et kardeşim 🌹çok heyecanlı hayırlısı olsun ☺️🤗
Monna humaninannesi61 teşekkür ederim bişey daha sorabilir miyim 🙈 sancı odası tek kişilik oluyor değil mi? Bir de doğumhaneyle aynı katta mı? İçinde duşu pilates topu vs var mı?
nagehann Monna tek kişilik oluyor sancı odaları, duş plates topu var.doğumhaneyle aynı katta.ameliyathane başka katta.
humaninannesi61 Monna Evet aynı katta. Valla ben direk çatala gittim evde çektiğim için o yüzden bilmiyorum. Ama sancı odasında herşey mevcut diye hatırlıyorum. İnş memnun kalacaksınız çünkü çok iyi insanlar çıktı karşıma.
Monna nagehann teşekkür ederim ☺️ çok yardımcı oldunuz bir sürü sorumu yanıtladınız 😊 son bişey sorayım 🙈 Sedef hanımın hastasıydınız diye hatırlıyorum. Benim dr da sedef hanım. Doğumdan önce söylediği kg ve boy ile doğduğu arasında fark var mıydı?
nagehann Monna 3350 kg civarında demişti 200 artı eksi olabilir dedi, doğumda bebeğim 3085kg doğdu, doğumla söylediği zaman aralığı bir iki gündü
Weryhod Mercimek9389 inşallah 🤲haberdar etmeyi unutma 🌹☺️Çatı muayenesinden sonra bide oda acıyormu acımıyormu onuda merak ediyorum çatı muayenesini merakla bekliyorum 🤭😁😘
Monna humaninannesi61 ayy bunları okudukça içim rahatlıyor 😍 teşekkür ederim ☺️ zaten gebelik eğitiminden belliydi çok ilgili, işinin ehli oldukları. Ebelerden hemşirelere hepsi samimi , sempatik insanlardı
humaninannesi61 Monna Evet çok sağolsunlar tam kendimi bırakacağım zaman bana moral verdiler hep. Bu yüzden güzel bir doğumum oldu😊
Selen01 Monna eğitimleri sormak istiyorum bende size, ne kadar sürüyor ücretli mi ? Her zaman belli aralıklar ile yapılıyor mu?
nagehann Selen01 eğitimler ücretsiz, öncedrn danışmadan kayıt yaptırıyorsunuz, öğlrn 12:30 gibi başlamıştı sanırım 16:30 gibidr bitmişti.
Monna Selen01 ücretsiz 3 saat falan sürüyor aralıklı olarak tekrarlıyorlar. Hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz
canimoglum53 Fkannesi normal dogumdan yana. Ben sezeryan istedim korkumdan 1 saat dil doktu beni ikna etti💙💙💙
canimoglum53 humaninannesi61 yaa hayirli olsun cok sevindim. Bizimde maksimun 25 gun var. Bekliyoruz. Ayse hocadan o kadar memnunum ki eminim dogumumuda cok guzel yonetecektir :)