Anrebasum ben çamlıca medipol kastanesine beş aylıkken başlamıştım, daha önce acıbademe gidiyordum 12 haftalıkken kızım olacağını öğrenmiştim değişmedi de tahminler☺️, ama hastane drğiştirmek zorunda kaldığında medipoldeki çoğu doktora göründüm elif hanımla sedef hanımdan memnun kaldım , ama sedef hanıma devam ettim. Hep hayılrıısyla her şey yolunda olursa bormal doğum istiyordum, 31 haftalıkken idrar enfeksiyonumun düşmemesinden dolayı erken doğum riski yaşadım bir süre yattım erken izne çıktım, ama şükür ki 39+4 te nişanım gelmesiyle hastaneye yattım suni sancı verilecek doğumu başlatalım dedi sedef hanım, bebeğimin kafası yukardaydı sancıyla indirmeye çalışçaktı ama zor bir süreçmiş gerçekten sabah 8drn akşam 5 e kadar sancı vardı, sonuna kadar inandı, her kesip al diye yalvardığımda çok moral verdi benm için 15 dkklık iş alır geçerim ama her şey bebeğin senin için diyerek sonuna kadar dayandırdı, doğumhabeyr aldığında 10 dakka bile sürmeden kızım kucağımdaydı, yani ben çok memnun kaldım doğum da sedef hanımdan ayruca ebe hanımdan da. Kontroller yoğun oldupunda çok ilgilenmediği zamanlar olmuştu ama doğum bambaşka ve destek çok önemli, annem bile hala söylüyor böyle doktor görmedim, rabbim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar versin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah, biz 7günlük olduk, sizlerde sağlıkla kavuşun inşallah😘