Aysercanl kaçiıncı haftada doğum yaptınız ben de Sedef hanıma yenı gıtmeye başladım 39+4 üm ve Pazartesi gel bakalım dedı size normal doğum içn açılma sancı su fln mı oldu ☺️ Lütfen genel bılgı verırmısınız 🙆🏻‍♀️
    Aysercanl çoğu anne sizden bilgi bekliyor sanırım 🙂
    Süreç nasıldı biraz bilgi verebilir misiniz
    İyi ki yaptırmışım dediniz mi. Ben yeni bir hastane olmasından dolayı anestezi uzmanına çok güvenemiyorum. Ama epidurlasiz de yapmak istemiyorum
      Bende 29 +2 deyim medipol çamlıca da kontrol icin Ayşe hanıma gittim ilk izlenimim güzel inşallah doğumumu burda düşünüyorum bakalım ,doğum ücreti artmış ama hastanenin fiziksel şartlarına göre de fiyat gayet uygun geliyor bana daha öncesinde afiyet hastanesine gidiyordum doktorumdan memnun kalsamda hastane beni tatmin etmiyordu inşallah artık hastane ve doktor değiştirmek zorunda kalmam
      @
        Bende 29 +2 deyim medipol çamlıca da kontrol icin Ayşe hanıma gittim ilk izlenimim güzel inşallah doğumumu burda düşünüyorum bakalım ,doğum ücreti artmış ama hastanenin fiziksel şartlarına göre de fiyat gayet uygun geliyor bana daha öncesinde afiyet hastanesine gidiyordum doktorumdan memnun kalsamda hastane beni tatmin etmiyordu inşallah artık hastane ve doktor değiştirmek zorunda kalmam
        @
        Gulchirai ben en başından beri Sedef Hanıma gidiyordum.40+2 de kızım gelmeye niyeti yokken doktorum normal doğumu başlatalım artık dedi ama benim rahmim sert olduğundan önce propess takıldı sonra suni sancı verildi 10 saate yakın sancı çektim.Aslında birgün öncesi muayeneye gittiğimde sancım çıktı nst de doktorum alttan muayene ettikten sonra fakat açılma 1 cm di ertesi günde hastaneye gittiğimde 1 cm di.suni ve propess ten sonra açılmam 4cm e ulaşınca kendi iateğimle doktoruma epidurali sordum yapalım diye o olabilir dedi fakat yapmasanda doğurabilirsin dedi fakat ben o sancılara dayanacak gibi değildim istedim yaptırdım iyikide yaptırmışım ondan sonra açılmam hızlandı 1-2 saat içinde 9-10 cm i gördük ve doğumhaneye alındım.(yalnız ben vardım doğumhanede doğuran bu sakinliği daha çok sewdim) doktoruma haber verdiler ve doğumumu başlattı doktorum.Allah razı olsun ondan ki normal doğum konusunda çok yardımcı oldu bana ve sezeryanın lafını bile etmedi..hep yaparsın,benim yüzümü kara çıkarma diye teselli etti ben o sancıları çekerken..
          NurBulut96 anestezi uzmanı erkekti eli hafifti iyiki yaptırmışım diyorum çünkü doğumumu kolaylaştırdı.Fakat bel ağrım var şu an bu epiduraldenmi yoksa bebişle ilgilenmektenmi bilemiyorum o yüzden pek birşey diyemiycem..ben böyle yazdım ama soracağınız bişey varsa seve seve cewaplarım yardımcı olurum 🤗
            Aysercanl ben kartalda yaşıyordum yeni taşındık oralara son ayda gıtttım diye belkı gıremem doğumuna dedı o kadar üzüldüm ki lütfen dedım yalvaryor gıbı 😔ben bılerek geç gitmedim ki inşallah benı de Sedef hanım doğum yaptırır çok istyorum onun elınde doğum yapmak :(
            sizin adınıza çoook sevindim. Peki dikiş yapıldımı ? Kaç kılo doğum yaptınız ?
              Sakli bende 33 haftalık hamileyim dün kontrolümde fiyat bilgisi aldım 15 haftadan bu yana düzenli bir şekilde medipole gidiyorum ve Nisan öncesi hastaları olduğumuz için eski fiyattan bilgi verdiler bakalım bir değişiklik olmazsa bende orada düşünüyorum.
                Aysercanl çok rahatlattınız psikolojik olarak teşekkür ederim 🙂
                Merak ettiğim mevzu aslında epiduralin etkisi nasıl, sancılarınız ve acınız 0a mı iniyor?
                Aysemeva ben marttan beri Kadriye hanımın devamlı hastasıyım acaba bize de eski fiyattan verirler mi? Sizi örnek göstersek muhasebeye belki bizim de şansımız olur eski fiyat için 🙂
                  NurBulut96 muhtemelen çünki nisan dan bu yana geliyormussunuz dedi siz Mart ayında başlamışsınız sizide kapsıyor normal doğum 1.750 yerine 1.500 dediler zorunlu sezeryan 1.900 epidural Vs diyer seçenekler içinde fiyatlar iniyor siz kaç haftaliksiniz bende bir defa Kadriye hanıma gitmiştim acilde o vardı nasıl memnunmusunuz
                    Aysemeva

Aysemeva ben 27 haftalığım başından beri Kadriye hanım dayım. Yazılanların aksine ben çok memnunum ilgisinden, alakasından. Tüm tahlillerimi dışarıda yaptırttı fazla ücret ödememek için, muhabbeti seviyeli bi bayan bu da beni mutlu ediyor kendimi güvende hissediyorum işinin hakkını veriyor bana göre 🙂
                    Bakalım doğuma yakın zamanlarda ücrette değişim olmaması çok iyi olur 😔
                      NurBulut96 inşallah canım net bir Dr ve enerjisi yüksek ben elif hanıma gidiyorum genel olarak memnunum ama bu hafta aşırı yorgun du önce 15 gün sonra görelim dedi sonra nst bağladı bir sorun yoktu şükür sonra 10 gün sonrası için çağırdı nedenini sordugumdaysa seker çıktığı için dedi bakalım artık az kaldı inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularimizi
                        Aysemeva nst ye kaçıncı haftadan itibaren bağlıyorlar merak içindeyim bundan sonraki süreç için