Rhk0158
Nöbeti yoksa gece acil durumda gittiğinizde sizinle orda olan doktor ilgilenir kendi doktorunuz ekstra ücret ile geliyor. Keske ordayken kendiniz sorsaymissiniz neden diye..
    Monna ben de merak ettim ilk defa gıdıcem cuma gunu Sedef hanıma ben normal istyorum bu arada 39+0 um Fıyatlar nasıl ? Genel bilgi versenız 🥰 etlul de mi artık olacakmş fıyatta :((

denizannee
      Omma merhabaaaa ben de ilk gıdıcem ıraya 39+o ım ve sedef hanıma cuma rendevum var o hastane hakkkında genel bılgı cerır musınız ? Kaçincı haftada yatışnz yapıldı nasıl oldu fıyatlar ne jdr muayene ucretı vs . Vs
      Kızlar persembe gunu nst icin cagirdi doktor 35 haftaligiz. Kac gunde bir giriliyor bu haftadan sonra
        Ücretlere yine zam gelmiş 80₺ olmuş muayene, önümüzde başka zamn görünöüyor diyorlar ama her ay bindire bindire gidecekler sanırım
          Normal doğum 1750₺
          Zorunlu sezeryan 2200₺
          Epidrl &spinl +500₺ & +1000₺
          Doktoru özellikle istersen mesai dışı 850₺
          İsteğe bağlı sezeryan 4000₺
          Son fiyatlar bunlar. Benm doğumum Kasımda inşallah, zam görünmüyor dedi başka dediler ama pek inanmadm
            Aysercanl kaçiıncı haftada doğum yaptınız ben de Sedef hanıma yenı gıtmeye başladım 39+4 üm ve Pazartesi gel bakalım dedı size normal doğum içn açılma sancı su fln mı oldu ☺️ Lütfen genel bılgı verırmısınız 🙆🏻‍♀️