bebegimm1633 ikinci gebeliğimdi belki o yüzden olabilir bide aynı doktorlar benim 4 ay bi hastaneyle görüşemedim 😂hemen hamile kalınca

Bizde öğrendik geçen hafta 15+2 de
Erkek 😂💙

AYSNR90 biz 13+4te gittik ama belli değil 7 ocakta gel tekrar bakalım dedi dayanamıcam ben bu cuma yine gidicem 14+4te belki bir şey söyler

Susu45

Susu45 🤣 valla bende meraktan giderdim🤣benim 2.gebeliğim ilki kızdı şimdi heycanla bekliyorum hayırlısı olsun inşallah🤲

AYSNR90 hayırlısı bakalım ne olacak ilk benim daha ondan çok merak ediyorum yani 7 Ocak dedi zaten dedim eşime asla bekleyemem artık belli olsun bir an önce dedim haftaya yine gelelim muhtemelen belli değil diyecek

Merveordukaya

Susu45 belki söyler kısmet🙂 inşallah öğrenirsin. ilkte daha cok merak ediyorsun ama olsun ne gelse cok sevinceksin zaten.Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🤲

11+4 üz erkek dedi diğer kontrol de yine bakıcam ama dedi erkeğe benziyor ve %5 değişme ihtimali oluyormuş bence ne söylendi ise o benim düşüncem

17 oldum, cinsiyeti 15+5 te net öğrendim. Oğlum oluyor 💙🙏🏻

AYSNR90 Bende haziran annesi olucam nasipse bugün kontrolümüz vardı sırtı dönüktü bi çare görür gibi oldu sadece tahmin olarak erkeğe benzettim sanki 15inde yine gel dedi bir oğlum var ikinciyi kız istiyordum nasip artık sağlıklı olsunlar inşallah burada hep kız dediler bi tık üzülmedim değil hayırlısı inşallah 🌸

12+4 kız dedi doktorumuz 🌸 bir oğlum vardı birde kızımız olcak inşallah bakalım :)